Hayatın bir film olsaydı, izlemeye değer bulur muydun? Bir gün emekli olup da geçmişime bi göz gezdirirsem eğer; Kendimle gurur duyacağım bişey hep çabalamış olmak belki sonuca varmamışımdır ama çabalamış olmak benim iç huzurum açısından yeter. Kendime olan katı kurallarımı bi rafa kaldırıp, kendime anlayış göstermeye başladığım dönemlerden birini yaşıyorum.Belki hatırlamıycam bu dönemi sadece bunun getirileri kalıcak aklımda. Getirilerinin yaşamaya değer olacağını düşünüyorum. Bundan sonraki hayatımın benim istediğim olacağını hayal ediyorum. Hayal hayatımın büyük bi döneminde işime yaradı. Son zamanlarda bıraktığım hayalperestliğime dönmek ve bana göstereceği şeyleri izlemek, yaşamak istiyorum.
Buna sebep sizlerden aldığım feyzler olabilir dediğin gibi lerzanım. Birbirimize benziyoruz bazı cümleler eleverio bizleri. Hep derim ya ruhlarımız sohbet ediyo burda. Nerde okudum hatırlamıyorum "ruhumuz diye bişey yok bizler zaten ruhlarız"Cümle tam olarak bu değil ama anladınız siz onu...
Beğendiğine çok sevindim aslında silmek istedim uyanınca fazla mı eleverdim kendimi die ama cesur olmak gerek. Hayatımın her aşamasında olduğum gibi cesurluğumu elden bırakmak istemiyorum.
Sizlere söyleyeceğim bi söz ki bu aslında görünüşte bi forum olduğu için yüzeysel olabilir.
Ama hayatımdegisti olduğu için özgürce yazıyorum ve samimiyetime inandığınızı varsayarak (ki yürekten inanıyorum buna) Sizleri Seviyorum...
__________________ Uçurtmalar, rüzgar kuvvetiyle değil, bu kuvvete karşı uçtukları için yükselirler... |