Konu: Merhabalar!
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-05-2008, 10:44 PM   #9 (permalink)
shamanic
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute
Standart Ynt: Merhabalar!

merhabalar hilal hoşgeldin yanımıza annenle birlikte..

forumda iki tane birbirinden değerli anne kız dayanışması sergileyen birlikte değişip birlikte başaran arkadaşlarımız var..

dilerim sizde onlar gibi adım adım güzellikleri başarıları kucaklarsınız..

her ne kadar tek başına dinleyebilsede kilo verme telkinine geçmeden önce
rehber bölümde önerdiğimiz gibi suçluluk ego ve kendine güven telkinlerini dinleyerek başlamasını tavsiye ederim..

müsait oldukça ilgili bölümleri incelediğinizde bu üç telkinin aslında bir çok sorunun temelini oluşturan blokajlarımızı ortadan kaldırdığını..
hedeflerimize ulaşmak için sağlam bir zemin hazırlamak aıdına yararlı olduğunu göreceksiniz..

değişim ve gelişmelerinizi bizlerle paylaşmaya devam ederseniz seviniriz..

Alıntı:
ceren18 Nickli Üyeden Alıntı
günaydın herkese ben burdan büyüklerime bişey sormak istiyorum ben nisan ayından beri telkinleri dinliyorum ve hayli yol aldım kendimdeki gelişmelerin farkındayım ve yavas yavas çevremdeki insanların bilinç altını anlamaya çalışıyorum önceden hemen sert tepki verirdim şimdi içimden acaba bilinç altında ne düsündüde yaptı diyorum gelelim sormak istedigim seye annem 40 yasında ve ben annemde sunu gözlemliyorum hep bize karı mutlu davranıyo ama iç dünyasında çok mutsuz biri bunu anneme sordugumda hayır kızım nerden çıkartıyosun diyo ama ben eminim ona telkinlerden bahsetmeye çalıştım ama kendini okadar çok yeniliklere kapatmıski anneme nasıl bu telkinlerin dogrulugunu anlatabilirim büyüklerim bana yardım edebilir mi

merhabalar cerencim.. annenide bu güzel değişimin içerisinde yer almasını istemesen çok güzel canım..

bende ilk başlarda eşime farkında olmadan dinlettim telkinleri.. ama birşeyler sormaya başlayınca onu aydınlatabilecek verileri koydum önüne..
sen dinlerken evin içerisinde oda duyuyorsa zaten etkilenecektir..

annen eğer bu tarz konular ile ilgili değilse dikkatini çekecek basit çalışmalarla ona bunları tanıtabilirsin..
eğer ilgeleniyorsa lütfen aramıza katılmasını sağla..

burada mustang in hayal ablanın serpilin günlüklerini okut.. ortalama olarak aynı yaşlardadırlar..
benzer jenerasyondan oldukları için onların hikayeleri sıcak gelecek ve ortamımızı tanımış olacaktır..

secret <sır> ve ne biliyoruz ki filmlerini onunla birlikte izleyin..

görsel anlatımlar hoşuna gidecektir ve araştırma içerisine giresine neden olacaktır..
sendeki değişimler gelişmeler ister istemez onlarında frekansını değişitrerek bu drumdan olumlu etkilenmelerini sağlayacaktır..

filmlerden sonra okumayı severse.. bilinçaltının gücü adli kitabı alarak bilgilenmesini sağla...

buradaki bilinçaltı bölümünde anlattıklarımızıda okutabilirsin..

ama bunları birden değil zamanla.. zamana yayarak yap.. üstüste verilen bilgiler kişinin sadece dikkatini dağıtır..
aldığı bilgiyi özümsemesini sağla..

aynı şekilde ona bir şeyler öğretebilmek için seninde öğrenmen gerekmekte..
bunun için zaman buldukça forumdaki ilgli konularımızı okuyarak pratik yap..

meditasyon çalışmaları.. olumlama çalışmaları.. ..

böylelikle sen bildikçe anneciğine öğretebilir uygulamada destek olabilirsin..

sevgiler..