Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-05-2008, 02:02 AM   #272 (permalink)
cent
Binbaşı

cent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 234
488 Mesajinıza toplam 2,287 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
cent is a name known to allcent is a name known to allcent is a name known to allcent is a name known to allcent is a name known to allcent is a name known to all
Standart Ynt: centin degişim aşamaları

Yaşamaktan Heyecan Duyuyorum!

Ben Adem Altay! (Kendi adınızı yazın)

Elime geçen her fırsatta, Kişisel Mükemmellik Felsefesi’ni sunmaktan gerçekten hoşlanıyorum! Kişisel Mükemmellik Felsefesine güveniyorum ve insanların hayatında fark yaratabileceğine inanıyorum!

İnsanlara yaşamlarını değiştirmede yardımcı oluyorum! Onlara daha iyi bir yol gösteriyorum! Onların sınırsız geleceklerine kapıyı açıyorum!

Tüm grup üyelerine değer veriyorum ve onlara saygı duyuyorum!

İnsanların önünde durmaktan hoşlanıyorum! Kendimi iyi ifade ediyorum ve insanlar söylediklerimden hoşlanıyorlar!

Yaptığım her işte daha iyi olmaya çalışıyorum! İşimi her yapışım, kendimi geliştirmem için bir fırsattır!

Kendime güvenim var! Hayallerime inancım var! Paylaştığım inanılmaz fırsata güveniyorum! Bu da yazdığım ve söylediğim her kelimede kendini gösteriyor!

Yaptığım her işi, inancımın getirdiği şevkle paylaşılacak fırsat bilerek ve başarımdan şüphe etmeksizin karşılıyorum!

İnsanları seviyorum! Görüştüğüm herkesi, ben orada olduğum için yaşamı daha iyi olacak birisi olarak görüyorum!

İyi, doğru ve değerli olan bir yolla insanlara yardım etme şansı için minnettarım! Savunduğum düşünceler insanlar için olumlu fırsatlarla dolu!

Düşüncelerimi açıkladığım her defa, insanlara, yaşamlarına daha da fazla değer ve anlam katmaları için yardımcı oluyorum!

Kişisel Mükemmellik Felsefesi’ni hayata geçirmek ve iyi insanların daha iyi bir yaşam sürebilmeleri için araştırmalar yapmak benim için bir yaşam şeklidir!

Her sabah uyandığımda, o gün yaşamlarına yardımcı olacağım insanları düşünürüm!

Ve başarıyorum!

Adem Altay
A!!!A
İçinizdeki "Süper Ben"i Açığa Çıkarın!!!

3ü birara ve der
in nefes alarak uygulamayı unutmayınız

sevgiyle kaldık

Dünyayı isterken de sus,
Bir dileğe kavuşmak isterken de.
Öylece seyre dal gitsin…
mevlana
cent isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla