24-05-2008, 02:07 AM
|
#273 (permalink)
|
Binbaşı
Tesekkür: 234
488 Mesajinıza toplam 2,287 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: centin degişim aşamaları Kişisel Mükemmellik Grubu Üyesi Olmaktan Gurur Duyuyorum!
Ben Adem Altay! (Kendi adınızı yazın)
Kişisel mükemmellik grubu üyesi olmaktan gurur duyuyorum! Başarılı olmaktan hoşlanıyorum! Ve Kişisel Mükemmellik Grubu içerisinde olmak, izlenecek başarılı bir yoldur!
Kendimi seviyorum! Hayatımda yaptığım şeyleri seviyorum!
Kendi yaşamımı daha iyiye doğru değiştirirken, başkalarının yaşamlarını da daha iyiye doğru değiştiriyorum!
Kişisel Mükemmellik grubunda bulunarak, kendi yaşamımı, başka insanlara, onların yaşamlarını değiştirmelerine yardımcı olarak değiştiriyorum!
Şu anda, bu dakikada ve gelecek bütün zamanlar için, hayallerimin başarısı konusunda kişisel ve tam sorumluluk alıyorum!
Kişisel Mükemmellik Grubu her geçen gün daha da güçleniyor ve onunla beraber ben de güçleniyorum! Ben Kişisel Mükemmellik Grubuna güveniyorum ve Kişisel Mükemmellik Grubu bana güveniyor!
Geçmişte, kendimle ilgili herhangi bir şüphem olduysa da bu şüphelerden sonsuza kadar kurtulmayı istiyorum!
En iyilerden birisi olmayı istiyorum! Kişisel Mükemmellik Felsefesi’nin yaşamımda daha iyi sonuç vermesini sağlaması tercihini yaptım! Yaptığım şeyden hoşlanıyorum!… ve başarmayı seçiyorum!
Kişisel Mükemmellik Felsefesi’nin bana, sevdiklerime ve yaşamıma kattığı anlamdan gurur duyuyorum! Bu tercihi yaptığım için gururluyum!
Kendime inanıyorum ve Kişisel Mükemmellik Felsefesi’ne inanıyorum!
Her yönde başarılı olacağıma inancım var! Kişisel Mükemmellik Felsefesi’ne tüm içtenliğimle, kalpten inanıyorum! Bu konuda çalışıyorum ve gerçekleşmesini sağlıyorum!
Kendimi yeryüzündeki en olumlu insanlarla kuşatıyorum! Bana göre, Kişisel Mükemmellik Grubu, olumlu arkadaşlardan oluşan nitelikli bir aile!
Kişisel Mükemmellik Grubu üyesi olarak, dünyayı olumlu yönde bir değiştirişin bir parçası olmaktan gurur duyuyorum!
Başka insanların yaşamlarını geliştirmelerine yardımcı olurken kendi yaşamımı da geliştiriyorum!
Kişisel Mükemmellik Grubu üyesi olmaktan inanılmaz bir gurur duyuyorum! Netteki en heyecan verici, faydalı, en çok bilgi paylaşımı olan gruplardan birisi! Ve en iyilerle birlikte, en iyi faaliyetlerle net’in en iyisi olmaya aday bir grup!
Kişisel Mükemmellik Grubunda olmaktan gurur duyuyorum!
Adem Altay http://groups.yahoo.com/group/kisiselmukemmellik/
Adem Altay
A!!!A
İçinizdeki "Süper Ben"i Açığa Çıkarın!!!
istediginiz yerleri degiştirebilirsiniz
sevgiyle kaldık
__________________ yokluk ,varlıgın aynasıdır. Dünyayı isterken de sus, Bir dileğe kavuşmak isterken de. Öylece seyre dal gitsin… mevlana |
| |