Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-05-2008, 02:16 AM   #274 (permalink)
cent
Binbaşı

cent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 234
488 Mesajinıza toplam 2,287 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
cent is a name known to allcent is a name known to allcent is a name known to allcent is a name known to allcent is a name known to allcent is a name known to all
Standart Ynt: centin degişim aşamaları

Şimdi Eyleme Geçiyorum!

Ben Adem Altay! (Kendi adınızı yazın)

Şimdi Eyleme Geçiyorum!

Kişisel Mükemmellik Grubu ile ilerlemeyi seçiyorum! Hedeflerimi belirliyor, zamanımı planlıyor ve işlerimi tamamlıyorum!

Kafamda, başarmak istediğim şeyin net bir resmi var! Önceliklerimi belirliyorum, günümü planlıyorum ve planımı izliyorum!

Başarımı her gün kafamda canlandırıyorum! Şimdi, şu anda kendimi işimi geliştiren ve başarımı oluşturan şeyleri yaparken görüyorum!

İşlerimi zamanında ve doğru şekilde yaparım!

Hiçbir türde olumsuz tutumun yolumda durmasına asla izin vermem! Olumluyum, şevkliyim ve planımı aktif olarak uyguluyorum!

Sorunları, benim başarıma giden yoldaki atlama taşları olarak görüyorum!

Bir sorun gördüğüm zaman onu inceliyorum, çözümü belirliyorum, hedefimin net bir resmini görüyor ve eyleme geçiriyorum!

Kendim için belirlediğim herhangi bir hedefe ulaşabileceğimi biliyorum! Güçlüyüm, kararlıyım, motive olmuş durumdayım ve başarımdan eminim!

İşimi doğru şekilde yapmak için ihtiyaç duyduğum yardımı daima alırım!

Katılabileceğim her Kişisel Mükemmellik faaliyetine katılıyorum! Bana sunulan desteği, fikirleri, araçları kullanıyor ve başarımı garantiliyorum!

Yaşamımın her gününde kendimi bir şekilde geliştiriyorum! Okuyorum, dinliyorum, öğreniyorum ve kazanıyorum!

İşlerin nasıl yapılacağını bilen başka insanlarla dostluk kuruyorum! Zamanımı olumlu, motive olmuş, başarılı, yani “tam benim gibi” insanlarla geçiriyorum!

Her gün, başarıya götüren eyleme geçme alışkanlığını oluşturuyorum! Kazanmayı istiyorum!... bu yüzden, şimdi eyleme geçiyorum!

Ne yapacağımı biliyorum ve nasıl yapacağımı biliyorum! Bu gün işlerimi halledeceğim gündür!

Bugün yapacağım her eylem için kişisel ve mutlak sorumluluğu üstleniyorum! Bugünden yararlanmak istiyorum!

Kişisel Mükemmellik grubunda yer alarak kazanan bir insanım! Bugünü Kişisel Mükemmellik Günü” yapmak istiyorum ve ŞİMDİ EYLEME GEÇİYORUM!

Şimdi Eyleme Geçiyorum!

Şimdi Eyleme Geçiyorum!

Şimdi Eyleme Geçiyorum!

Adem Altay
A!!!A
İçinizdeki "Süper Ben"i Açığa Çıkarın!!!

istediginiz yerleri degi
ştirebilirsiniz

sevgiyle kaldık

Dünyayı isterken de sus,
Bir dileğe kavuşmak isterken de.
Öylece seyre dal gitsin…
mevlana
cent isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla