24-05-2008, 02:33 AM
|
#278 (permalink)
|
Binbaşı
Tesekkür: 234
488 Mesajinıza toplam 2,287 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: centin degişim aşamaları Endişeden Kurtulmak İçin…
Ben Adem Altay! (Kendi adınızı yazın)
Endişelenmiyorum! Düşüncelerime hakimim ve yalnızca içimde en iyiyi yaratıp gerçekleştiren fikirleri düşünürüm!
Zihnim sürekli olumluya ayarlı! Parlak, neşeli, heyecanlı ve iyilik dolu, olumlu düşünce ve fikirlerle dolu!
Bedenimi ve zihnimi kolaylıkla ve rahatlıkla gevşetebilirim! Sakin, kendimden emin ve kendime güvenliyim!
Zihnim düzenli ve programlıdır! Ne düşüneceğimi bilinçli olarak seçerim ve daima en olumlu ve benim için en faydalı düşünceleri seçerim!
Olumlu düşüncelerim beni sağlıklı kılar!
Zihnim, yalnızca içimde ve çevremde daha çok uyum, denge ve iyilik yaratacak düşünceler üzerinde durur!
Otomatik olarak ve daima kesin, kararlı bir şekilde düşünürüm!
Yaptığım her şeyde mümkün olan en iyi sonuca tam bir inanç ve kararlılıkla ulaşırım!
Çevreme iyimserlik ve kendine güvenin parlak, sağlıklı ışığı içinde bakmayı seçiyorum!
Yalnızca benim için en iyi olan şeyleri yaparım! Kendimde en iyiyi yaratır, başkalarında en iyiyi çeker ve çevremde en iyiyi bulurum!
Kendim için kabul ettiğim görev ve zorunluluklarla isteyerek ve aksatmadan ilgilenirim!
Yalnızca gerçekleştirebileceğimi bildiğim sorumlulukları üstlenirim!
Zihnimin dikkatini yalnızca yapabileceğim konularda yoğunlaştırırım! Eğer değiştiremeyeceğim ya da yönlendiremeyeceğim bir şeyse, onu olduğu gibi kabul ederim!
Zihnimi iyi, sağlıklı, olumlu, yapıcı ve üretken düşüncelerle meşgul tutarım! Zaten benim endişe için ayıracak hiç zamanım yok!
İstediğim düşünceleri kontrol ederim! Benim olumlu ifadem ya da iznim olmaksızın hiçbir düşünce zihnimi meşgul edemez!
Asla endişelenmem!
Asla endişelenmem!
Asla endişelenmem!
Adem Altay
A!!!A
İçinizdeki "Süper Ben"i Açığa Çıkarın!!!
__________________ yokluk ,varlıgın aynasıdır. Dünyayı isterken de sus, Bir dileğe kavuşmak isterken de. Öylece seyre dal gitsin… mevlana |
| |