Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-05-2008, 02:59 AM   #286 (permalink)
cent
Binbaşı
 
cent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Feb 2008
Mesajlar: 1,632
Tesekkür: 234
488 Mesajinıza toplam 2,287 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
cent is a name known to allcent is a name known to allcent is a name known to allcent is a name known to allcent is a name known to allcent is a name known to all
Standart Ynt: centin degişim aşamaları




Aklımızdan Geçen Düşünceler…



Her gün aklımızdan -farkında olsak da olmasak da- milyonlarca düşünce geçer! Aklımızdan geçen her düşünce bilinçaltımıza kaydolur! Günümüz şartlarını göz önünde bulundurursak bunların büyük çoğunluğu –neredeyse tamamı- olumsuzdur! Zamanla bilinçaltımızda biriken olumsuz düşünceler diğer olumsuz düşünceleri de – hatta olumlularını bile katlederek- kendine çeker! Bu düşünceler yoğunluğu oranında yer kaplar: yoğun etki bırakan, bizi etkileyen ve güçlü duygular çağrıştıran -olumlu ya da olumsuz- düşünceler büyük yer kaplar! Aklımızdan geçen düşünceleri etkileyen ve onları güçlendiren en büyük etkenlerden birisi de kendi kendimize sürekli olarak yaptığımız içsel konuşmalardır! Zihnimize giren her düşüncenin şiddetini artıran ve azaltan etken içsel konuşmalardır! Olumsuz içsel konuşmalar olumsuz düşüncelerin şiddetini artırır! Örneğin, başarısız bir kişi olduğunuzu düşündünüz! Ve kendinize sürekli olarak ne kadar başarısız olduğunuzu söylüyorsunuz! Ve bilinçaltınız sizin geçmiş referanslarınıza bakarak ve sizin içsel konuşmanızla sürekli başarısızlığınızı tasdik etmeniz sebebiyle sizin ne kadar başarısız olduğunuza dair bir inanç geliştirir! Bir düşünce inanç halini almışsa güç kazanmış ve bilinçaltında büyük bir yer zaptetmiş demektir! Bu inancınız da sürekli olarak başarısızlık düşünceleri ve içsel konuşmaları ile kesin inanç yani iman düzeyine yükselir! İman düzeyine gelmiş bir düşünce, yerinden oynatılamaz, değiştirilemez çok güçlü bir gerçeklik halini almış demektir! Artık başarısızlığınız iman düzeyine gelmişse hiçbir etken sizin başarısızlığınıza mani olamaz! Başarısızlığınız nam salmıştır! Dünyanın en başarısız insanı olmaya hak kazanmışsınızdır! Dünyanın en başarısız insanı ödülü kesinlikle size verilecektir!



Sakın ha! Adem hoca da olumluluğu savunup ha bire olumsuzluğu göklere çıkarıyor, bu ne biçim iş demeyin! Bir şeyin değeri zıttıyla ölçülür! Aynı şekilde başarılı bir kişi olduğunuzu düşündünüz! Ve kendinize sürekli olarak ne kadar başarılı olduğunuzu söylüyorsunuz! Olumlu içsel konuşma ile olumlu düşüncelerin şiddetini istediğimiz kadar artırabiliriz! Ne büyük keşif!Ve bilinçaltınız sizin geçmiş referanslarınıza bakarak ve sizin içsel konuşmanızla sürekli başarınızı tasdik etmeniz sebebiyle sizin ne kadar başarılı olduğunuza dair bir inanç geliştirir! Bir düşünce inanç halini almışsa güç kazanmış ve bilinçaltında büyük bir yer zaptetmiş demektir! Bu inancınız da sürekli olarak başarılı olduğunuza dair düşünceler ve içsel konuşmalar ile kesin inanç yani iman düzeyine yükselir! İman düzeyine gelmiş bir düşünce, yerinden oynatılamaz, değiştirilemez çok güçlü bir gerçeklik halini almış demektir! Artık başarınız iman düzeyine gelmişse hiçbir etken sizin başarınıza mani olamaz! Başarınız nam salmıştır! Dünyanın en başarılı insanı olmaya hak kazanmışsınızdır! Dünyanın en başarılı insanı ödülü kesinlikle size verilecektir!





Ne müthiş fikirrrrrrrr!!! Waaaaaaaaaaaaawwwwww!!!



Şu şekilde düşünürsek:”Demek ki ben de önce olumlu düşüneceğim, sonra olumlu düşüncelerimin şiddetini olumlu içsel konuşmalarla güçlendireceğim, zamanla bu olumlu düşüncelerim olumlu inanç halini alacak, olumlu inançlarımı olumlu eylemlerle iman derecesine yükselteceğim ve iman derecesine yükselmiş olumlu düşüncelerim ruhsal alemde “benzer benzeri çeker” prensibiyle evrende olumlu olan her şeyi bana çekecektir!Bu da bana müthiş bir yaşam enerjisi ve sınırsız bir güç verir!” Bu sadece bir kişinin gücü! Bir de yaşam enerjisi ve güçlerini birleştirebilen kitleleri düşünün!



Olumlu düşünen, kendini ve çevresini sürekli olarak geliştiren, her ne iş yapıyor olursa olsun işini “en iyi” şekilde yapan, “en iyi”den başkasını kabul etmeyen, çevresinin de en iyi olması için sürekli çaba harcayan, “en iyi” düşüncelere sahip, önce kişisel, sonra kitlesel mükemmelliğe adanmış asil ruhların gücü hayal bile edilemez!!!



Hep beraber kişisel ve kitlesel mükemmelliğe ulaşmak ümidiyle!...



Adem Altay
A!!!A
İçinizdeki "Süper Ben"i Açığa Çıkarın!!!
__________________
yokluk ,varlıgın aynasıdır.



Dünyayı isterken de sus,
Bir dileğe kavuşmak isterken de.
Öylece seyre dal gitsin…
mevlana
cent isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla