Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-05-2008, 05:38 PM   #15 (permalink)
Pamukk
Binbaşı

Pamukk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 3,766
1,176 Mesajinıza toplam 8,428 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Pamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud of
Standart Ynt: rüya yorumlanır

doğan sevgilerimi gönderiyorum aslında çıktığım biri yok ama uzaktan uzaktan hoşlandığım biri var,telefonda bazen ,bir de mailleşerek görüşebiliyoruz ama daha yüzyüze hiç bir yere gidip vakit geciremedk çunku neredeyse 24 saat calışan biri ve etrafı hep kalabalık...sadece 1 kere onun işyerine gttiğimde cok kısa sure gordum ,ona duygularımı soyledim onu begendiğimi sanırım o da beni karakter olarak begeniyor ama hep erteliyor görüşmeyi..daha onceki yaşadıklarımdan dolayı güven duyup daha sonra uzulmek istemiyorum,şimdi birbirimizi tanımak istiyorum ama hiç biraraya gelemedik,açıkçası bazen üzülüyorum gercekten deger verse birkaç işini erteleyemezmi bu kadar mı zor,zorluğu biz yaratmıyormuyuz diyorum kendime ama inan bilmiyorum..birkaç kere bunu ifade ettim ona ama seninle daha hiç vakit geciremeden elveda demek olmaz dedi..kafam karışık açıçası ama beklemekten de çok sıkıldım dersem yalan olmaz...kusura bakma kafanı şişrdim arkadaşım ,galiba içimi dokmeye ihtiyacım vardı..gerçekten çok teşekkürler emeğine ,sevgiler tekrar
Bugün,var olan her şeye karşı nazik ve sevecen ol.

Sabah ve akşam ellerin dua pozisyonundayken yukarıdaki kelimeleri tekrar et ve Reikinin senin ruhuna ve bedenine şifa getirmesi için dua et.
-- Dr.Mikao Usui --
Pamukk isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline