Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-05-2008, 01:24 PM   #13 (permalink)
gülberk

Tesekkür: 0
1 Mesajina 5 kez İyi ki varsın denildi
gülberk is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: kilo verme telkinini dinleyip kilo verenleeer!

merhabalar,
bu sıteyle ve telkinlerle tanışalı 4 gun oldu. sigara bırakma ve kılo telkınlerını dınlemekle basladım. iyi bir sigara icicisiyim ve daha dınledıgım ılk gun sıgara mıktarım yarı yarı yarıya azalınca faydalı olacagını dusunmeye başlayarak devam etmeye karar verdım ve gunde bır bucuk paket ıcerkendun gece saydıgımda gunu on sıgarayla tamamladıgımı farkettım. hayatımın en sasırtıcı anlarından bırısıydı benım ıcın. kılo verme telkinlerını dınledıgımden berı de kılo verdımmı bılmıyorum (henuzçok erken tartılmak ıstemıyorum en azından telkıne duydugum guvende bır sorun oluşssun ıstemedıgımden )ancak farkettıgım su ki:yemek yeme seciciliğimde olumlu degışıklıkler oldu ve durup durup kalkıp spor yapıyorum ölüm gelırdı oysa kolumu bacagımı yerınden oynatmak.. hayretle izliyorum bunları..karnım acıktıgında dolaptan peynır domates salatalık havuc fılan secip yer oldum dısarıda yemeğe gıttıgımde sebze veya tavuk secimi yapıyorum ve bunun ötesınde neredeyse dort gundur agzıma tatlı tek bır lokma gırmedı. tatlı krızım geldıgınde hıc bır sey bulamasam recel kavanozunun basına gecerdımde.:)ilginctir 17 yasındaki oğlumda evde yemek yıyesım gelmıyor anne dıyor sanıyorum devamlı calan telkınlerden öyle böyle etkılenmeye başladı...
şüpheyle ancak bır fayda umuduyla ındırmıstım calışmaları. şimdi önumuzdekı gunlerde gercek sonuclara ulaşacagımın guvenıyle farklı gözle bakıyorum bu emek ve calışmalara .. insanlık adına her cabanın ödüllendirilmesi gerektıgıne ınanan bırı olarak kuruda olsa bır tsk borc bılıyorum emegı gecen tüm dostlara. sevgiyle kalın
gülberk isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla