Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-05-2008, 03:34 PM   #14 (permalink)
kübrayigit
Teğmen

Tesekkür: 6
32 Mesajinıza toplam 117 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
kübrayigit is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Geçmişte yaşadığım olayların etkisinden telkinler ile kurtulabilir miyim

sevgili fatoş taşadıklarına çok üzüldüm ama şunu unutma herkesin kendine göre seninkine yakın dertleri var.ama insanız işte yaşıyoruz.çok sevipte evlendikten sonra aşkı tüketen o kadar çift varki .sana naçizane tavsiyem bu olaya yoğunlaşma.ne kadar düşünürsen o kadar bunalır işin içinden çıkamazsın.onları affet de kendine,nefret etme.önce kendini affet.içinde hiç kötü düşünce barındırma mutlu olsunlar diyebil.biliyorum bu çok zor ama hadi şimdi mutlu olsunlar hayatımdan çıkardım onları de.bidene rahatladığını farkedersin.nefret ettikçe onlardan beyninden atamazsın.ayrıca 4 yıl bile sürse gerçek aşk değilmiş demekki öyle olsa elinden kimse alamazdı.şükret kurtulduğuna.sana tavsiyem atakan beyde belirtmiş zaten ego ve suçluluk duygularını bi arada dinle ve 1 hafta sonra etkilerini yaz bize.inan değişime sen bile inanamayacaksın.kimse senden değerli değil bunu düşün ve telkinleri dinle.sonucu merak ediyorum.sıkma canını biz burdayız takıl bize
kübrayigit isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla