Konu
:
dark''ın qünLüqüüü (:(:
Tekil Mesaj gösterimi
18-10-2009, 06:01 PM
#
18
(
permalink
)
darkdays
Teğmen
Tesekkür: 12
113 Mesajinıza toplam 576 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Cevap: dark''ın qünLüqüüü (:(:
merhabalar..
bugün çok sıkıcı bigün ya sürekli bilgisayarın başındaydım dışarıda çıkmadım..pazar günlerini sevmiyorum nedense hep bi sıkıcılık olur .bugün telkinler konusunda çok kararsızlık yasadım 20 gündür düzenli olrak suçluluk ego ve kendine güveni dinlemeye çalışıyorum.bazen 2,3 saat dinleyebiliyiroum bzen bütün gün bazende hiç..mutlulukk telkinini ekledim dün hafız kartımı bulamadım telfonun hafızası doldugu için kendine güveni çıkarttım..sonra vazgeçtim mutluluk telkininden nasılsa her telkinde veriliyor mutluluk telkini öle duydum yani..dedim sosyallik attırıcıyı ekliyim ekledim ama yine bi eksikik hissettim sildiğim kendine güveni tekrar ekledim :) mutluluk telkini çok yer kapladıgı için onu silince Allahtn dier telkinleri almada zorluk çekmedi telefon :) suan ego +suçluluk+ kendine güven ve sosyallik artırıcıyı dinliyorum. geceleri kulaklığı takıyorum ama annem çıkarıyor . müzik dinlerken uyuya kaldım zannediyor
zaten alarm kurdugum içnide telefonda kulaklık olunca malum kulaklıga veriyor sesi.kulaklıkta gece çıkarsa kullaımdan geç kalırım die cesaret edemiyorum.bütün gün dinlemeye gayret edicem dışarı falan çıktıgımda kulaklıkla dolaşmyı sevmiyorum o yüzden dışarı çıktıgımda dinleyemiyorum. kendime bi ipod almam lazım daha iyi olucak :)
darkdays
Açık Profil bilgileri
darkdays nickli üyeye özel mesaj gönderin
darkdays - Daha fazla Mesajını bul