Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-05-2008, 05:18 PM   #63 (permalink)
melodiss
Binbaşı

melodiss - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,532
469 Mesajinıza toplam 3,122 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
melodiss has much to be proud ofmelodiss has much to be proud ofmelodiss has much to be proud ofmelodiss has much to be proud ofmelodiss has much to be proud ofmelodiss has much to be proud ofmelodiss has much to be proud ofmelodiss has much to be proud ofmelodiss has much to be proud ofmelodiss has much to be proud of
Standart Ynt: Negatif Sulardan Pozitif Limanlara

Alıntı:
ceren18 Nickli Üyeden Alıntı
allahım inanamıyorum dersanem bitti ve birsene boyunca birbirimizden hoslanmıstık böyle mi ayrılıcaktık arkamdan geldi otobüsüme kadar birlikte yürüdük birlikte yemek yedik ama kahrolası çenemi açıp hiçbişey diyemedim otobüsüme kosarken arkamdan kendine çok iyi bak diye bagırdı oturup çocuk gibi zırıl zırıl agladım otobüste inanamadım kendime okadar kişi varken nasıl agladıgıma ve hala aglıyorum gözlerim mos mor oldu ve onun güzel gözlerini birdaha göremicem öylece arkasından bakakaldım bu nasıl bir acı yaaaaa içim acıyooooo aklımdan çıkartamıyorum onun ben otobüse binince kosa kosa gidisini seni birdaha göremicek miyim diyisini hiçbişey söyliyemedim dilim tutuldu sanki buda pozitif limanlardan negatif sulara kimseye anlatamıyorum birtek sizlere anlatabiliyorum yoksa aglamaktan bayılıcam allahım herşey bitti inanamıyorummm
ceren18 bitmemiştir belki ya gelecek günlerin ne getireceği belli mi olur ,bence o kadar üzülme hayat süprizlerle dolu

melodiss isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla