Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-05-2008, 09:19 PM   #13 (permalink)
gunesim
Yüzbaşı

gunesim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 4,989
489 Mesajinıza toplam 2,458 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
gunesim is a jewel in the roughgunesim is a jewel in the roughgunesim is a jewel in the roughgunesim is a jewel in the rough
Standart Ynt: Hayatımız'dan Çekim Yasası örnekleri !!!(Beraber uygulama yapalım mı???)Teklif!

9 yıl önce geleceği olmayan ve ayrılmak istediğim bir işte çalışıyordum. bütün iş arayışlarım girdiğim bir sürü sınav sonuçsuz kaldı. o yıl elime yüzde yüz düşünce gücü diye bir kitap geçti. onu okuduktan sonra dedimki kendi kendime bu kışı burda değil sevdiğim bir işte geçireceğim. ve kendimi inandırdım. iş arkadaşlarımada bunu inanarak söyledim. bir gün hiç aklımda yokken sıkıntılı bir zamanımda bi haber geldi. çok güzel bir iş haberi. hemde benim hayalimdeki gibi istediğim bir iş. bu sadece bir örnek. çekmi yasasının gerçekten var olduğunu gösteren bir çok örnekle karşılaştım hayatımda.
"Ben Pozitif enerjiyi sevgiyle kabul ediorum. Benimle çalışmasına derinden izin veriyorum.Bolluk, aşk, sevgi, sağlık, başarı, mutluluk benim hakkım. Tüm bunları kendime çekiyorum. Ve bedenimi sarmalarına derinden izin veriyorum.Kıskançlık, korku , endişe, güvensizlik ve tüm olumsuz düşünceleri iade ediyorum ve bu tür duyguları kesinlikle kabul etmiyorum.
Pozitif enerjilerle uyumlanıyorum.
gunesim isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla