Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-05-2008, 02:24 AM   #13 (permalink)
berkant16
Teğmen

Tesekkür: 2
59 Mesajinıza toplam 135 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
berkant16 is an unknown quantity at this point
Standart geç saatlerde uyku tutmadı

herkese meraba

dün saat 04 00 e kadar uyumamıştım bugün de uyku tutmadı siteye girip düşüncelerimi paylaşmak istiyorum.
üç haftadır beni rahatsız etmeyen duygularım ilk defa dün pazar günü ziyarete geldiler sıkıntılı agresif bir halim vardı çocuklarla güzel bir öğle geçirdim ama akşam iyi değilim küçük kızımın ödevine yardım etmek istemiyorum, telkinleri hala sabahtan beridir kulağımdan indirmedim kaç saat oldu sanırım 10 saat bu arada telkinlerime sosyallik ve başkalarının düşüncelerini önemsememeyi ekledim.
repertuarım şu an üç haftanın sonunda şöyle;1 ego-1 kendine güven- 2 suçluluk- 2sosyallik- ve 2 başkalarının düşüncelerini önemsememe tabi son ikisini bugün dinlemeye başlayacağım.
saat 22 00 gibi agresifleşiyorum kulaklık artık beni rahatsız ediyor bir kaç sefer tek kulaklıkla dinlediğim için sağlı sollu değiştiriyorum bir süre sonrada çıkarıyorum artık dinlemesem diyorum çünkü içimden bir ses yeter diyor. acaba 10 saatlik dinlemeden sonra biraz ağır gelmiş olabilirmi? birde televizyon seyrediyorum, ölümcül deney filmin adı. iğrenç ve iç sıkıcı kareler var tabi

neyse bilemiyorum şimdi de aklıma artık tv den film seyretmesem yada tv izlemeyi azaltsammı diye geçiriyorum telkinlerin içeriği ile seyrettiklerim pek uyuşmadından garipleşmiş olabilirim.

itminan ( iç huzur, tatmin) hali beni bir günlüğünede olsa terk etmiş gibi daha doğrusu bir geceliğine yarın yani bu gün daha iyi olur inşaallah tabi iç huzurumu telkinlerden önce dualarımla yakalayabiliyordum duayı bir süredir ihmal ettiğimi fark ettim. sadece telkinlerin beni iç huzura götüremeyeceğini biliyorum ama kolaycılığa kaçmış olabilirim.

haftaya bu repertuardan ikisini değiştirip devam ederim düşüncem bu, ancak telkinlerden önceki sosyal hayatımdaki çıkmazlarım, başarısızlık olarak gördüğüm sorunlarım, kafamı kurcalayan bir kaç problem, hala benimle birlikte olmaya devam ediyorlar. sanırım bir ikileme düşme korkusu sardı beni son iki gün. vicdanen hazır olmak ama maddi unsurların olgunlaşması için fırsat kollamak.

Arkadaşlar bu yol çok engebe ve kaygan olmaya başladı ayakta durma korkusu beni niye sarsın bir korku beni niye alsın demi? bu duygu bilmediğim bir şeyi öğrendikten sonra ona karşı sorumluluk almanın verdiği korkuya benziyor biraz... ne bileyim işi gene berbat etmek korkusu.

Bu tekwondo da işi öğrendikten sonra maçta dayak yemek gibi bir sonuca gidebilirmiyim korkusu. sanırım; telkinler çok güzel hazırlanmasına rağmen vicdanım onların mükemmelleştirici havasına kendini kaptıramıyor yani havaya giremiyorum.
ben burada bilgisayara format atmıyorum peki ne yapıyorum; bozuk olan, işlemeyen programların içine sızan virüsleri temizliyor ve işleyişi tamamlıyorum. yani bir anlamda kendimde olanı yeniliyor yineliyorum o zaman bana bu duyguları yaşatan gecemi bana zehir eden şey benim işletim sistemime sızan virüsler. onlardan kurtulduğum taktirde aslında korkulacak bir şey kalmayabilir yani dipdiri capcanlı bir insan olarak yoluma devam edebilirim korkularım yok olur
her insan gibi geçmişimde yaşadığım tecrübeler benide bazı olumsuzluklara karşı savunmasız kılmış olabilir ve olduda ...

NE yapmalıyım NE yapmalıyım NE yapmalıyımmmm NE! yap mama lıyım dusun

telkinlerin yardımı, irade, sizlerin desteği ile yola devam engebelerin sonu düzlük......................