Cevap: Hediye Nasıl Mutlu Olunur Mp3'ü herkese tekrar merhaba :)
şu gün itibariyle 1 aydır telkin dinlemekteyim...(ve aslında ilk dinleyişim değil)
önceden de buna benzer 2 belkide 3 girişimim olmuş ve sekteye uğramıştı...
tavsiye edilen sürelere uyarak ego ve suçlulukla başladım herkes gibi....
şu anki telkin listem ego, kendine güven ve burada yayınlanan mutluluk telkini...
mutluluk telkinini ekleyeli 1 hafta oluyor bugün..
önceki telkin girişimlerimde de tavsiye edilen yoldan gitmeme rağmen ve 1 ay dinlememe rağmen istediğim sonuçları alamamıştım
daha doğrusu daha fazla ilerleme gösteremediğim için tıkandığımı hissetmiştim (belki de listeye başka telkinler eklemem gerekiyordu ve farkında değildim bilemiyorum) daha fazla ilerleme kaydedemediğim için ve yolun sonunun ancak bu kadar gelişme sonunda geldiğini düşündüğüm için telkinleri bırakmıştım...
şu an son 1 aydır aynı listeyi dinlememe rağmen ilk girişimlerimden çok daha iyi sonuçlar aldım psikolojik açıdan...
bunu da son 1 haftadır dinlediğim mutluluk telkininin de listeme eklenmesine bağlıyorum....resmen eksik bir parçam tamamlandı diyebilirim :) sorunlarım şu an hala yerinde duruyor olsa bile çözüleceğinden çok ümitlenmeye başladım...
kişiden kişiye göre değişir tabi ama, demekki bana sadece ego,suçluluk ve kendine güven yetmiyormuş...mutlu olmayı da bilmiyormuşum meğer...ve bunu bilmeyince diğerlerinden de verim alamamıştım :) |