Konu: Ha Gayret!
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-05-2008, 12:20 PM   #97 (permalink)
mücevher
Üsteğmen

Tesekkür: 0
122 Mesajinıza toplam 635 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
mücevher is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Ha Gayret!

Bir gün arayla hem ev hem de işyerindeki bilgisayar bozuldu. Ev telefonum ve cep telefenum bozuldu. Kardeşimle konuşmamda bu aralar Merkür'ün geri gittiğini ve bu nedenle iletişimde böyle sorunlar yaşanabileceğini söyledi. Ben bu konulardan pek anlamam ama bu kadar bozukluğun üstüste gelmesi beni düşündürmedi değil. Neyse ki 25 Haziran da sona erecekmiş.
Tabii ki bu arada siteye giremedim. Benim için en zoru buydu. Ama çok şükür artık bu engel ortadan kalktı. 96

Artık buradayım. Herkesi sevgiyle selamlıyorum.
Sevgili Shamanic cim, mesajını da bu nedenle yeni gördüm ve çok etkilendim. Her zamanki gibi çok sağduyulusun ve çok iyi. Yazdıklarına tüm kalbimle katılıyorum. Şunu da eklemek isterim ki o mesajı yazdığım an çok bunaldığım bir andı. Ama artık çok iyiyim. Hem ruhsal, hem zihinsel olarak çok daha iyi hissediyorum. PC ler bozukken telkinleri de dinleyemedim. Ama kendimde gördüğüm şey, negatif hisler başıma üşüşecekken kendimi yakalamam ve bunların yerine olumluları koymamdı. Bu harikaydı. Telkinler işime yaramıştı, yarıyordu. Bu arada nefes çalışmalarını da yapmaya uğraştım. Öyle sayamadım pek ama işte derin bir nefes alıyorum, tutabildiğim kadar tutuyorum ve yavaşça bırakıyorum. Bu da harika bişey. İyi hissettiriyor. İçimdeki minnet duygularını depreştiriyor.

Bu arada hayatımda güzel olaylar olmaya sıkıntılar biraz biraz çözülmeye başladı. Sanırım bizdeki düğümler çözülünce yoldaki engeller de ortadan kalkıyor. Ben hayatı daha yeni yeni anlamaya başlıyorum. Ama iyi ki bu site var. Yoksa hiç bilmeden yaşayıp, durmadan kendine acıyıp, yaşadığı her şeyden etrafındakileri suçlayıp ölenler gibi bu dünyadan göçüp gitmek de vardı.

Benim inandığım ölümsüz masallarım var
mücevher isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla