Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-05-2008, 12:30 PM   #28 (permalink)
comte
Moderator

Tesekkür: 3,394
828 Mesajinıza toplam 4,500 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
comte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond repute
Standart Ynt: O Bunu Okuyor!!

Alıntı:
pamukk Nickli Üyeden Alıntı
sana olan duygularımı biliyorsun..seni begendiğimi..biliyorum hep kalabalıklardasın ve işin gereği ulaşmanın zor oldugu ve gözönünde olan birisin..ama sana dediğim gibi ben senin gözlerindeki samimiyeti gördüm.o güzel ışığı..sana kaç defa ima ettim hayatında biri varsa lutfen bunu bana söyle,hem benim seni begenim yersiz olacak hem ben seni rahatsız ediyor durumuna düşmüş olacağım..sana bunu sormuştum ve cok guzel bir mektupla anlatmıştım benim için herşeyden önemli olan sadece 2 şeyin hayattaki herbir varlığıın seçimlerine duydugum saygı ve özlerine duydugum sevginin...ama lutfen artık şu rahatsız ediyorsam söyle lafını kesermisin demiştin.ben senin halinden ve kendi halimden memnunum demiştin..ama en ufak bir hareket,bir mesaj,bir nasılsın demiyorsun..bilmiyorum bu kadar mı yogunsun?bu kadar mı aklına gelmiyorum? biliyorm belki de bunları ne hakla soruyorum..kendim çalıp kendim oynadıgımı dusunuyorum bazen..biliyorsun sana cok defa hoşçakal çocuk yolun açıkolsun dedim ama sen daha bir kere bile vakit geciremedik böyle ayrılık olmaz dedin..ama nerelerdesin?sana doğumgununde şiir hediye etmiştim..içimdeki güzelliği ve farklılığı gördüğünü biliyorum ve ben de senin gözlerine güveniyorum..lütfen bu sefer yanılmak istemiyorum..insan iyi tanımadıgı birini özler mi..belki de yanlış yapıyorum yine aynı hatayı..ama bilmiyorum...bak çocuk lütfen duygularımla oynama..duygularmla oynayan bir başka kişi daha sen olma..tekrar toparlanmam çok zor....
Merhaba pamuk...

Yazını okuyunca çok sevindim adına...

Sanırım daha önceki duygudurmunu atlatıyorsun...

Anladığım kadarıyla yeni birisi girmiş veya girmek üzere hayatına...

Bu güzel bir haber.. (yanlış anlamadıysam, önceki kişi değilse eğer...)

Senin gibi, taktir edilecek bir kişiliğe sahip birine mutlluk en güzel hediye...

İnşallah gönlüne göre olur her şey...

Bir de, duygularımla oynama demişsin...

Birisi senin duygularınla oynuyorsa bu onun değil, senin suçun...

Sen izin verdiğin sürece birisi seni kızdırabilir, dalga geçebilir veya seninle oynayabilir...

İzin verme ve sana mutluluğu yaşatacak, seni hak edecek biriyle mutlu ol...

Sağlıcakla...

comte isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla