Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-05-2008, 03:30 PM   #25 (permalink)
içimdekiben
Teğmen

Tesekkür: 0
7 Mesajinıza toplam 22 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
içimdekiben is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: ? nin günlüğü...

Alıntı:
**shamanic** Nickli Üyeden Alıntı
içimdekibencim..

epey olmuş yazmayalı.. lütfen durma.. yazmak en iyi terapidir..
çözülmelerin başladı.. kendi içindeki karışıklık önce dayanılmaz gibi olsada senile birlikte etrafında temizlenecek ve arınacak..

taşların yerli yerine oturması için zamana ve her şeye rağmen inatla yürümeye devam etmen gerekli..

evet canım.. her şeyin sebebi sensin.. iyininde kötününde..
bunun farkında olan birisisin.. onun için iyiye odaklanarak yola devam..

yaşamın bir tual .. elinde rengarenk boyalar.. yarının resmini çizmek için en güzel hayalini yapmana ne engel..

sevgiler..
evet uzun zaman olmuş shamaniccimgüzel bi hafta sonu geçirdim
insanların olumsuzluklarına odaklanıp hiç arkadaşım olmadan geçirdiğim günlerimin yanında sıradışı bi haftasonuydu bu haftasonu...
kalabalık bi piknik, güzel bi grup terapisiydi aslında.
normalde eşim ve ben gideriz pikniğe, ben kimseleri istemem yanıma :(
henüz bi mp3 alamadım o yüzden müzikleri pek istediğim gibi dinleyemiyorum ama olabildiği kadar dinlemeye devam ediyorum.
ondandır pek yorum yapamıyorum.
ama bi itirafta bulunmak istiyorum:
ben; eşimle aramda bi sıkıntı, bi kırgınlık olmadığı sürece dünyanın en mutlu insanıyım, lise yıllarımdaki gibi.
ama beni azıcık üzse dünyanın en bedbaht insanı oluveriyorum anında. işte o zamanlar başka kanallar açmak istiyorum beynimde,kendimi değiştirmek istiyorum, sözler alıyorum kendi kendime. ama ne zamanki barışıyoruz o zaman aldığım sözleri, değişme çabalarımı unutuveriyorum. beni en çok yıpratan da bu gelgitler... çünkü mutluluğun da mutsuzluğun da en abartılı şekillerini yaşıyorum. kalbim yorgun düşüyo...
şu aralar derdim ona olan duygularımı(sevgimi de kızgınlığımı da) normal insanların duyguları gibi orta seviyeye getirip onları orda koruyabilmek...
ilginize teşekkürler, sevgiler...