Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-05-2008, 06:29 PM   #22 (permalink)
yaprakk
Teğmen

Tesekkür: 2
60 Mesajinıza toplam 268 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yaprakk will become famous soon enoughyaprakk will become famous soon enough
Standart Ynt: Sizlerden bir isteğim var!!! / çekim yasasını uygulayarak sonuç alanlar ?

Tşk ederim hepinize wave

melodis;şöyle uyguladım:*Tabi iş arama sürecinde elimden geleni yaptım.görüşmeler gittim.cv bıraktım.Tanıdıklara iş aradığmı haber verdim.

*sonra nasıl bir işe sahip olmak sitediğimi bir kağıda yazdım.

*dış faktörlerden,olumsuz düşünen insanlardan,etkilenmemeye çalıştım(en azından önemsemedim onların söylediklerini!!!Bu noktaya çok dikkat etmek gerekiriyor.(Ailem bile diyordu ,kızım bu zaman da iş bulmak zor vs...onlar böyle dedikçe bende bulacağım diyordum!!! wave)

*Gece yatmadan ve sabah gözümü açtımda ilk işim yine hep beni mutlu eden şeyleri düşünmek oldu.(Sonuçta bir şey kaybetmem değil mi:))

1 günlüğüne bir işte çalışmıştım(fotoğrafımıda çekmiştim onu yaptırdım ve tam karşıma asarak üzerinede 800.00 ytl yazdım.)

Ve bugünde güzel haberi aldım...Ama şu çok önemli(mutluluğu gerçekten hissetmek lazım.ve olumsuz düşünceler geldiği zaman asla olumsuzluğa odaklanmayacağız!!!) sevgilerimle...
yaprakk isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla