Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-05-2008, 06:57 PM   #13 (permalink)
birmutluluk
Guest

Standart Ynt: Sosyal Fobi Klasik Müzik

sf yi biraz geç ekledim bir kkaç gün önce keşke daha önceekleseymişim dinlediğim gün bşladı değişim tıpkı içeriği gibi süper hissediyorum sporada başladım tedirginlik cesaretsizlik korkular gitti zaten neşeliydim kafam rahatlayınca nerşem sevincim mutluluğum arttı oh bee yeniden doğmuş gibiyim
hızımı alamıyorum her yere gitmek gelmek istiyorum amaaa 1 saat önce eskiye dönecek gib bir acayip oldum kötü günler geri gelecekmiş gibi ödüm koptu valla birden niye ole oldum anlamadım tam da uykum gerlmişti uyyacak gibiydim o esnada oldu ne olduysa hemen geri gönderdi biraz etkisindeyim ama eskisi gibi değil çok şükür üzüldüm tabi biraz neden diye okadar harika bir duyguyu kim kaybetmek ister ki mutluluğu insan ilişkilerim süper odu valla biraz çenem de düştü hızımı alamıyorum acaba o kötü duygu dalgalanma hissi değilmi böyle olacakmı acaba ya korkutacakmı beni böylearada ama yağma yyoook meydanı kimseye bırakmam valla kolaymı yakaladım ben bu güzel duygularıdeğilmi arkadaşlar hep ole değilmiyiz wave