Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-05-2008, 10:47 PM   #7 (permalink)
hayalayaz
Guest

Standart Ynt: İstediğiniz kaderi oluşturabilmek için nefes teknikleri

Alıntı:
REBIRTH Nickli Üyeden Alıntı
"ben nasıl yaptım şimdi belki yine tepki alıcam ama ben nefes tutarken besmeleyle elhamı " tepki bunun neresinde cent?? bole bi konudan dolayı tepkimi aldın yoksaa?? dusun
hayır cent tepki almadı..şimdi benim yazacağım sözler tepki olarakmı algılanır? algılanmamalı bence

Alıntı:
cent Nickli Üyeden Alıntı

ben nasıl yaptım şimdi belki yine tepki alıcam ama ben nefes tutarken besmeleyle elhamı okudum sizde bildiginiz inancınız dogrultusunda nefes tutarken istedinizi yapın yada 40 kadar sayın

sevgiyle kaldık
cent, üyelerimize birçok kere rica etmemize rağmen sitenin kurallarını çiğnediği için tepki alacağını düşünmüş...her şeyden önce burada bir yanlış yapılıyor...20 40 20 40 nefesini uygulayabilmek için insanda epey güçlü ciğerler olamsı lazım..

şimdi nefes alma tekniklerini öğreten siteleri incelerken lütfen, nefes almayıp beynimizi oksijensiz bıraktığımızda karşılaştığımız sorunları bir öğrenin..20 40 20 40 nefes uygulamasına ulaşan insanların bunu birdenmi yoksa aşama aşamamı uyguladıklarını bir öğrenin..nefesi durdurmak hayatı durdurmaktır..nefesin alıştırmadan uzun süre tutulduğunda kişiye en hafifinden kabızlık, regl düzensizlikleri, vs hastalıkları kalıcı olarak kazandırıp kazandırmadığını öğrenin...3 ü bir arada cent arkadaşımızın kendisinin bulduğu bir uygulama..cent her nefes tutuşunda bahsettiği sureyi birden fazla okuyabilir ( yanılıyorsam lütfen düzeltin ama cent arkadaşımız yazdığı bir mesajda..bu sureyi bayağı fazla bir sayıda okuduğunu yazmış) ..ben nefesimi tutmadan saat tutarak bu sureyi kaç dakikada okuyabildiğime baktım...40 sayıncaya kadar, çok sayıda okuyamadığımı farkettim..( ben sigara içiyorum) centin ciğerleri benimkinden güçlüymüş diye düşündüm...çekim yasasını cent arkadaşımız böyle devreye sokuyormuş harika.bu teknik ona doğru gelmiş ve amacına ulaşmış çok güzel....ben kendimi bu kadar zorlamam..bunca senedir nefes çalışmalarıyla ilgili yazı kitap vs okurum ünlü yogilerin kaleminden çıkmış olan 20 40 20 40 tekniğini duymadım..aksine onlar nefesin sadece bir an tutulmasını söyler..ve öğretir..nefesin uzun zaman tutulmasına şiddetle karşı çıkarlar..çünkü biraz öncede bahsettiğim gibi nefesi uzn süre tutmak kalıcı hastalıklara yol açar.....secret filmini tekrar seyredin ve aldıysanız kitaplara bir göz gezdirin..hepsinde sistemli bir şekilde imgeleme yapılması tavsiye edilir..ama nefes çalışmaları veya zikir gibi dua edilmesi söylenmez..zaten cent kendiside sizi uyarıyor..çekim yasası isteklerimizi hayatımıza kolaylıkla çekmek içindir..haa ruhsal ve zihinsel olarak başka şeylere ulaşmak istiyorsanız..yanlış başlık altında yazıyorsunuz..dediğim gibi birden bire bu zorlu nefes çalışmalarını yaparsanız..çok geçmez atakana kabızlık, düzenli regl vs için cd siparişi verirsiniz...hayatı durdurmayın nefes alın ve verin..nefesiniz hayat gibi aksın içinizden...kaş yaparken göz çıkarmayın derim ben naçizane...
centciğim türkçeyi çok güzel kullanabiliyorsun...sure ismi yazacağına kısa surelerden biri diyebilirdin veya arkadaşımıza özel mesaj yazabilirdin..değilmi ablam..

saygılı sevgiler