Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-05-2008, 11:00 PM   #7 (permalink)
capella
Üsteğmen

Tesekkür: 0
46 Mesajinıza toplam 145 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
capella is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: * ezgi'nin günlüğü * capella

2. GÜN

Sevgili günlük
sabah uyandığımda mp3 çalarımın kulaklığı boynuma dolanmış ve playerdan çıkmıştı (sanırım ölümden dönmüşüm 44 ) hala telkinlerin çalar halde olduğunu duyunca ayrı bir şok geçirdim sanırım faydalarını daha şimdiden hissetmeye başladım..sabah ilk kez alarmdan önce kalktım malum gece kuşu bir insan olarak sabahları kalkmak benim için çileden ibaret.. neyse mp3'ü kulağıma taktım ve bankaya gittim, işe geç kalacağım için beni bekleyen asık suratlardan bir miktar tedirginlik duydum ama bankaya gitmemin şart olduğunu ve sabahları pek yoğun olmayan işleri düşünüp kendi kendime rahat ol telkinleri verdim biliyor musun sanırım işe yaradı..sanki artık daha rahatım ve kendimi daha iyi ifade edebiliyorum. ailemizde kronikleşmiş bir suçluluk duyguları sendromu var biliyorsun artık kendimle boğuşmaktan yoruldum, kendimi seviyorum ve seveceğim ben kendime değer verdikçe insanlar da daha zor kırıcı hareketler yapıyorlar galiba. kendimi bazen küçük bir çocuk gibi hissediyorum. bunları çok daha erken yaşlarda öğrenmem gerekirdi oysa. hayatımı neden o kocaman suçluluk ve kendini yargılama duyguları altında ezilerek büzülerek geçirmişim ki bunca yıl? yazık değil mi bana 44 kuş gibi hafifledim valla, özgürüm
günün ilerleyen saatlerinde olağan sıkıntılanma halim (iş yerine has) ortaya çıkmış olsa da, pozitif düşünerek bu krizi de atlattım. hatta inanılmaz bir olay oldu patronum benimle dertleşerek tam olarak rahatsızlığını duyduğum şeylerden olan rahatsızlığından bahsetti şaka gibi geldi bir an ama öyle rahatladım ki..kendimi "acayip, garip ve yalnız" hissetmekten yorulmuştum. demek sorun bende değilmiş!
nazar değer diye böyle çok mutluyum demek istemiyorum ama uzun zamandır hiç bu kadar hafiflemiş hissetmemiştim diyebilirim. ne mutlu ki burayı buldum bazen çok mu sevgi pıtırcıkları oluyoruz diyorum ama o kadar doğal gelişiyor ki buranın bu kadar pozitif olmasının da bir sırrı var demek ki (telkinler) diyorum sabah işe gidene kadar mp3 leri dinledim sonra iş yerinde dinleyemedim ama gizlice onlara da dinletsem mi acaba diye geçti içimden gerçi ego güçlendirici değil biraz ego zayıflatıcı bulmam gerek sanırım 44 pozitif egoyu güçlendirdiğimiz düşünülürse aslında onlara da dinletmek mantıklı olabilir dusun neyse eve geldim hemen bilgisayarı açıp telkinleri dinlemeye başladım. saatlerdir de dinliyorum. gece uyurken dinleme işine bir çözüm bulmam gerek kulaklık biraz tehlikeli benim gibi habire dönüp duran biri için
kısacası günlük bugün güzel bir gün oldu genel haliyle..yalnız ertelemeyi bırak telkinini sık sık dinlemem gerek haftaya sınavlarım var ve ders çalışmalıyım ama zaman bana yetmiyor şaşkın sanırım derslere pek öncelik veremediğimden. artık çok bunaldım çünkü. bu yüzden bir an evel çalışıp okulu artık bitirmeliyim ki seneye de aynı ızdırap devam etmesin..değil mi? bak ne kadar güzel biliyorum yapmam gerekeni. sanırım birazdan başlayacağım

yarın yine görüşmek üzere şimdiden merhaba

&quot;sevgide güneş gibi ol,dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol,hataları örtmede gece gibi ol,tevazuda toprak gibi ol,öfkede ölü gibi ol. <br />her ne olursan ol;ya olduğun gibi görün,ya göründüğün gibi ol. &quot;<br />Mevlana<br /><br />
capella isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla