Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-10-2009, 07:58 AM   #23 (permalink)
OPTİMİS
Teğmen

Tesekkür: 1,922
131 Mesajinıza toplam 603 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
OPTİMİS is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Lütfen Yardım Edin!

Alıntı:
gecemavisi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
sevgili olsun "Sana bir şeylerin ters gittiğini düşündürten nedir?" demişsin ya önce ona cvp veriyim.yani yıllardır benzer karakterde insanları hayatıma çekip sonra hepsiyle arkadaşlığımın bitmesi.bu birşeylerin ters gittiğinin göstergesi diye düşünüyorum,bu kadar olay tesadüf olamaz herhalde.bi yerlerde yanlış yapıyorum.insanların gerçek yüzlerini malesef göremiyorum bu konuda çok beceriksizim,ancak bir kazık atıp gittiklerinde hımm evet bu da böyleymiş diyebiliyorum.yani illa kötü bişey yaşamam lazım.onun öncesine kadar aman ne iyi dost falan filan diyorum.
sevgili optimis "Bu tür tanımlar KOMPLEKSLERLE ilgili genel tanımları çağrıştırıyor." demişsin.''Kendime değer vermiyor değilim,yani hiç böyle hissetmedim.AKSİNE O İNSANLARIN HİÇ BİR ZAMAN BENİM DOSTLUĞUMU HAKKETMEDİĞİNİ DÜŞÜNDÜM!!! " bu yazımın üstüne. bunu şunun için yazdım.bir iki arkadaş kendine değer vermediğin için olabilir,o yüzden o insanları kendine çekiyosundur demişlerdi.bende cvp olsun diye.bunu yazdım.yoksa gerçekten mütevazi bir insanımdır,asla bu tarz böbürlenmelerim,ukalıklarım yoktur.beni haketmediklerini düşünmemin sebebi kendine bu kadar iyi davranan bu kadar yardımları olan bir insana insan nasıl olurda kazık atabilir.bu durumda o insana söyliycek tek bişey vardır diye düşümüyorum.benim dostluğumu haketmemiş...
sevgili olsun "Kötü gün dostu aramakla boşa zaman harcama ,onun yerine GÜNLERİNİ İYİ KIL .Bak o zaman herkes çevrende olmak için nasıl istekli olacak.İnsanların çoğu kendi dertlerinden o kadar boğulmuş durumda ki birde başkasının derdini yüklenecek halleri yok,onlarda aslında 'İYİ GÜN DOSTU' arıyorlar.
Biri gelse de birlikte bir 'İYİ GÜN ' geçirsek,Bütün dertleri tasaları unutsak ,birlikte gülsek,mutluluğu paylaşsak,güzelliklerden bahsetsek diyorlar. " demişsin ya inan artık bişey aramıyorum,iyi yada kötü.tek derdim artık bu tarz insanları hayatıma çekmemek.mutlaka bundan sonrada arkadaşlıklarım olucak,hayatıma yeni birileri giricek.tek istediğim önceki yaşadığım talihsizlikleri,kötü tecrübeleri yaşamamak.artık insanlara karşı olan güvenimi tamamen kaybettiğimi hissediyorum.bir darbeyi daha kaldırabileceğimi sanmıyorum.
ABARTMAMAK!!!!!!!!
Yaşamın en önemli kurallarından biri.
''Ben kendimi olduğum gibi kabul ediyorum,ONAYLIYORUM,seviyorum.
Ben herkesi olduğu gibi kabul ediyor ONAYLIYOR ve seviyorum.''
Ev aletleri gerekli araçlardır. Bıçağınız varsa ekmek keser,meyve keser,kumaş-kağıt kesersiniz.Çok faydalıdır.
Hesap kesmek için,ceza vermek için,def-i bela için kullanırsanız SİLAH olur-öldürücü olur.
İlişkiler kendiliğinden yeri ve zamanı içerisinde çok faydalıdır(ve gereklidir)
ABARTILDIĞINDA-almak vermek üzerine kurulduğunda veya yabani hayvanı zaptetme güdüsüyle bağlanmak ve yemlenmek yoluyla zapt edildiğinde,ya yuları gevşediğinde,yada eldeki yuları tutan kolun zafiyetinde kaçacak/ısırıp yaralıyacaktır.
Benzetme için hoş görüne sığınıyorum.
GERÇEKTEN dostluğu niçin arıyorsun.
Senin neyini tamamlayacak.
İlişkiler gerçeğinemi uyumsuzluğun seni mutsuz ediyor,bir PAYANDAYAMI ihtiyacın var.
İlk yazımdaki önerime kulak vermemek için kendince sebeplerin olduğunu görüyorum,fakat umarım ABARTMIYORSUNDUR.
Saygılarımla.
OPTİMİS isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla