Ynt: İstediğiniz kaderi oluşturabilmek için nefes teknikleri
Sitemiz kişisel gelişim sitesi olmasının dışında subliminal mp3'ler içeriyor.Subliminal mp3 konusu hassas bir konu olduğu için bazı konulara daha fazla dikkat etmemiz hassasiyet göstermemiz gerekiyor.
Cent hepimizin değer verdiği renkli kişiliği ile forumumuza renk katan aktif paylaşımda bulunan bir üyemiz.Bundan sonrada paylaşımlarına devam edeceğini umuyorum.
Şimdiye kadar Cent'den üç kez mesajlarını editlemesini rica ettim.
Bir mesajında bir tarikata ait makale vardı.Yazı bilimsel bir makalenin ayetler ile karıştırılmasından oluşuyordu sonunda da pekde iyi bilinmeyen bir tarikatın başının ismi vardı.
Bir diğer yazıda oldukça bilinen ve hakkında çeşitli iddialar olan bir cemaate ait dergiden alıntılar vardı.
En son olarakda resimler eklemişti bu resimlerde cehennem ateşi resimlenmekteydi ve ölümle ilgili ayetler bulunmaktaydı ki bu tür içerik sitemiz için uygun değildir.
Bu gibi konular olduğunda üyemize özel mesaj atıp mesajını editlemesini rica ediyoruz.Bende kendisine mesaj attım rica ettim anlayışla karşıladı ve konularını editledi.
Daha sonra konunun "bu sitede okuduğumuz duaları yazmamız istenmemektedir" şeklinde yansıtılması bizlerin zan altında bırakılması dine karşıymış gibi gösterilmemiz üzüntü vericidir.
Ben Cent'in iyi niyetli olduğuna böyle amacını aşan bir ifadeyi yanlışlıkla kullandığına inanıyorum.
Kuralımız açık ve nettir.Sitemizde din ve siyaset konuşulmaz.Yeri geldiyse gerekiyorsa elbette konu içinde okuduğunuz duadan bahsedebilirsiniz.Bu ayrı şeydir ayetleri cehennem ateşi resimleri eşliğinde foruma eklemek yada tarikat sitelerinden alıntı yapmak ap ayrı şeydir.
Son olarak Cent demiş ki " bir arkadaşımız namazın ruha ve bedene getirdigi yarar hakkında bir yazı yazmış sagolsun var olsun ama başlıkta ben dindar degilim notunu düşmüş bu beni çok üzdü "
Söz konusu kişi daha önce sitemize 5-6 üyelik ismi alarak üye olmuş.Bir çok üyemize yüzlercesine özelden tanışma mesajı atmış msn adresi istemiş din ile ilgisi olmayan bir kişidir.Hatta Hayal hn'ı erkek sanıp sende benim gibi bu siteye arkadaş bulmaya mı geldin diye özelden çirkin bir mesaj atmıştı ondan sonra üyeliklerini sildik.
Bu nedenle üzülmenize gerek yoktur.
Bundan sonrada paylaşımlarınızı ve değerli katılımlarınızı bekliyoruz.
Ayrıca yapıcı mesajı için Bymehmet'e teşekkür ediyorum. |