meraba.sabahtan beri yani biraz abartılı tabi bu lalezar adıyla girmeye çalısıyom buraya şifre sorup duruyo..neyse başardım sonunda..ne diicektimm ha özlemek ya emelcim bende bi süredir okul günlerine ani flashbacklar oluyo..offf ya nası özlüyorum o günleri ben de ne güzel günlermiş ya hele o medikonun önünden dolaşıp küçük karuma gittiğim günler..ayy nası bi özgürlük anlatamam...soora sunshinenın o minik kaldırımına sakince adım attıgım günler kapıyı itip içeri giriyosun içerde bi ugultu..masalarda kızlı erkekli gruplar ben pısırıgın tekiyim ya kimseye bakamadan çay almay gidiyom garip garip ama muhteşemim bu arada içten içe biliyom bunnu..sora ay bi tanıdık görsem de otursam kıvrılsam biyere aa ne hoş tipler var burda ya ..birini bulsam da yurdun o soguk kasvetli havasına katlanmak zorunda kalmasam bu gece..aa burda oturan kız x degil mi şu el sallayan ugultunun içinde..neyse beni çaarıyo ooh kuruldum bi güzel hava güzelse dışarda otururuz...ya bi pazar günü estiler gene bana ..lerzan ya acaba senle taylanda mı gitsek ne dersin...sooracıma dersten çıkıp yurda dooru aa önce kütüphaneye bi ugrayımm o güzel kıyılmaz kitapları koltugumun altına aldımmı degme keyfime odaya çıkarken bi de çay alayım kantinden bol şekerli...oh negüzel bu kitapların en az iki hafta süresi var ilk işim kitap alır almaz en son bu kitanı kim almış ona bakmak en arkaya yani..ooo baksen xx hoca almış bu kitabı ya tutturdun gene kızım...
haftasonu çimlerde kahvaltı yaparız..ya herkese telefon geliyo bana niye gelmiyooo..244 ayşeeee telefoooonnn veya 122 fatma ziyaretçiiiiiinnnn varrrrr anonsları deli eder beni..yok bana da gelir arada bi bazen özle işler de olur hayranlarım gelir ...yok be onlar dertleşmeye geliyo..birer çay alır otururuz ....
kimler var kantinde süzerim çaktırmadan baaakseeen flaş flaş flaş demek bunlar çıkmaya başlamışş..ay bu varya çaprazda oturan bölüm birinci degil mi ooo..ayy çok uzattım yani anla nası özlediğimi..
bidaa o günlere dönsem kesinlikle hiiç bişeye kafayı takmazdım...ne diicemi unuttum ya beni de şımartan olmadı hiç napyım kendimi şımartıyom ben..boşveer be emelcim..