Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-04-2007, 09:10 PM   #37 (permalink)
pisimbat
Paşa Site Kedisi

pisimbat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 650
976 Mesajinıza toplam 3,858 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
pisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond repute
Standart Ynt: Mutluluk Sizce Nedir?

Bakıpta görmesini bilen,duyupta işititen,dokunupta hisseden,hayatın hergün bir şekilde bana bir süpriz hazırladığını düşünerek uyanırım ,bazen o süprizi denizin kokusunda bazen bir kedinin mırıldamasında görürüm ,şükretmesini bilmekte gerekir,hayatın ve mıutluluğun küçük anahtarı minik detaylarda saklıdır benim için ,her gün keşf etmek bana mutluluk veriyor,birazda inatçı vede tutku ile sarıldımmı hayata ,her düştüğümde yeniden kalkmasını biliyorsam hemde daha kuvvetli olarak ,dostlarım ,sevenlerim sevdiklerim var ise ,tüm olumsuzluklara rağmen bir an için bile mutlu olabiliyorsam ben mutluluğu yakalaya bilen şanşlı insanlaradanım öleyimde biliyorum