Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-05-2008, 12:23 PM   #22 (permalink)
shamanic
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute
Standart Ynt: sevgili 25emel'in doğum günü...

Alıntı:
25emel Nickli Üyeden Alıntı
çok sanslı biriyim ben yaaa .... kaç gün oldu ben doğalı halaa doğum günü tebrikleri alıyorum acıkcası bu insanı hem mutlu ediyor hemde duygulandırıyor teşekkürler hepinize
Alıntı:
25emel Nickli Üyeden Alıntı
teşekkürlerr arkadaşlarrr..... seviyorum sizi bee!!!!!

10 gün rötarlı tembel bir arkadaşını da sever misin..

canım benim doğum günün tatile çıkışımla çakışmış.. ben buralara gelene kadar yığılan mesajlar arasında farkedememişim..

kendimi affettirmek için napsam acaba...

belki 22 haziran buluşmasına gelirsin.. bende sana en sevdiğin dondurma ve pastalardan ısmarlarım..

bu forumda tanıdığım daima neşeli olmayı başarıp bunuda etrafına yansıtabilen ender güzelliklerdensin..

dilerim yeni yaşın ile birlikte;
arzuladığın tüm düşlerin kolaylıkla gerçek olur..

sevdiklerinle birlikte nice mutlu seneler dilerin tatlım..

sevgiler..