Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-05-2008, 02:10 PM   #94 (permalink)
MuminOKAN
<b>Administrators<br /> MuminOkan</b>

Tesekkür: 15,880
1,898 Mesajinıza toplam 8,534 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
MuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond repute
Standart Ynt: bigünlük...

sevgili günlük naber_?
iyisin iyisin.
hacı hafta sonu uzunköprüdeydim biliyorsun. pazar da piknikte. deli gibi temiz hava ile doldurduğum ciğerlerim bayram ettiler. pazar günü yorulduk ve akşam istanbula geç döndük dolayısıyla uykumu tam olarak alamadım. pzt sabah işe geldim, işler çoktu, akşam da işten geç çıkmak durumundaydım. eve geç gidip bişeyler atıştırdım ve evdeki bilgisayarları kontrol etmem gerekiyordu çünkü biri vürüs yemiş, ben yokken. onlarda az fırsatçı değiller hani. ben yokum giriyorlar. biraz onlara ayar vermeye çalıştıktan sonra odama çekilip, tel e tüm melodilerimi -telkinler- attıktan sonra hafif ses ile dinlerken uyudum. sabahta geç kalktım 3 tel alarmı ötmesine rağmen bi ses vermeyen ben 719 da kalktım nihayet. tam dinlenemedim uykum var, fakat saksıda bi problem yok, uykusuzum ama dinç im... e bu güzel bişey... bu akşamda aynen devam, yarın akşamda, öbür akşamda... bu sabah işe geliyorkende klasik müzikleri dinledim. hoşuma gidiyor o enstrümanlardan çıkan sesler. bazı hareketlilikler. ateşliyor. sevinsirici.

Elimde mevcut olan >tüm ücretsiz ve isme özel olmayan telkinler<

Daha Sağlıklı Bir Hayat İçin Smootox Buğday Çimi Suyu İçin: https://www.simgeorganik.com.tr

Sana 1π gönderiyorum! Pi Stanford PhD'leri tarafından geliştirilen, dünya genelinde 47 milyondan fazla üyesi olan yeni bir dijital para birimidir. Pi elde edebilmek için https://minepi.com/MuminOkan linkini takip edin ve davetiye kodu olarak benim kullanıcı (MuminOkan) kullanın.
MuminOKAN isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla