gülmek aay lerzanım ya bayılırım ben bu parçaya.çok tatlış bi jest olmuş bu ya canımsın...valla ben de gülüyom boşver..şimdi ben dışarı çıkarken hep kendime derim ki bak kızım sokakta milletin içinde asla surat asmak yok..asansörde başlarım daha sırıtma egzerszlerine bakarım aynaya güüüülll derim kendime valla inan...başka türlü keyif alamıyom hayattan ya..ondan sonra bi gülümseme yapıştırırım suratıma ooohh işte böyle bak gözlerin pırıl pırıl işte böyle...bugün bi ara hakkaten dışarda elim ayagım döküldü bi an koptum gene bi kötü oldum..kızım gülme ya sonra başladım gülmeye ay deliriyorum galiba ya hakkaten yoksa bakırköylükmüyüz biz ya..güldüm güldüm güldükçe gülesim geldi..sonra sesli sesli gülmeye başladım..kendi kendime espriler yaptım...oh bi canlandım o an sorma...biyolojiyi tetikleyince duygular/sinirler neyse hemen o yöne gidiyor bi bütün hakkaten...birbirine acaip uyumlu yani...hücrelerim oksijene doydu senin anlıcaaan güldükçe oksijen pompaladım minik hücrelere...canım ya parça harika valla.. |