Cevap: Felçli hasta bakımı ipuçları Alıntı: nilsu22 Nickli Üyeden Alıntı
ya bendme babaanenm yürüyemiyor nerdeyse 1 seneyi geçti hep yatıyor ama çok huzursulk veriyor çok konşuyoe nerdeyse hiç susmuyo.bi kaldırın diyo bi yatırın diyo bakıcıda çok yıprandı.hağlarıda var ama acaba etkili bi uyku ilacımı bulsam diyorum yardımcı olurmusunz çok telkinde ediyorz ama hiç anlasada gene huzursuz ediyor işte |
hasta bakımı gerçekten sabır ister.benimde babam felçli annem bakıyor.fizik tedavi hareketlerini hiç aksatmayın.babam fizik hareketlerinin sayesinde yeni yeni yürümeye başladı.bu arada huzursuz ediyor demişsiniz.ben bu sözünüzü açıkcası biraz yadırgadım.aynı şey sizin başına gelse yani bir anda yatağa mahkum kalsanız;özgürlüğünüz kısıtlansa,her işinizde birine ihtiyaç duysanız sizde aynı şekilde huzursuzluk çıkarırsınız.yaşlılarımıza lütfen biraz daha ilgi ve alaka.sakın sözlerimi yanlış değerlendirmeye almayın.çünkü yaş önemli bir faktör.belli bir yaştan sonra bir bebek nasılsa yaşlılarımızda öyle oluyor.benim babamda annemde oldukça yaşlı insanlar.baakabilecek kimseleri yok.biz her zaman yanlarında olamıyoruz.ilgi gerçekten önemli.gönül almak bile kendilerini iyi hissetmelerini sağlar.beterin beteri vardır RABBİM beterinden korusun.babaannenizden hiç bir zaman yakınmayın.mutlaka mükafatını alacaksınız.sevgilerimle...
ayrılıklardan nasıl şikâyet eder.
" MEVLANA & NEY " |