Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-05-2008, 05:42 PM   #30 (permalink)
hayalayaz
Guest

Standart Ynt: Sizlerden bir isteğim var!!! / çekim yasasını uygulayarak sonuç alanlar ?

arkadaşlar çekim yasasıyla çektiklerimiz, olmasını istediğimiz ama, olabilirliğinden şüphelerimiz olan..belkide ümidimiz olmayan durumlar..bu durumda bilinçaltımızda olumlu kalıplarımız yok..ve duygu üretemiyoruz..zaten bu yüzden hemen gerçekleşmiyor..yada tam istediğimiz gibi gerçekleşmiyor..bakın size bir tarif yapayım..

söylediğimiz olumlama*********************bilinçli zihnimizin karşılıkları
ben zengin olmaya layığım.................................hadi canım sende ( duygu? his ? ı ıh hiç birşey yok )
ben zengin olmaya layığım.................................aç tavuk kendini buğday ambarında görürmüş
ben zengin olmaya layığım.................................bekle bakalım kırmızı ay çıkınca olursun.
ben zengin olmaya layığım..................................aslında iyi olurdu
ben zengin olmaya layığım..................................keşke olsa
ben zengin olmaya layığım...................................neden olmasın( bu noktada ümitsizde olsa, istekten fazlası işin içindedir..
ben zengin olmaya layığım................................loto oyna belki olur( bilinçli zihnimiz yolun üzerinden çekilmeye hazırlanıyor
ben zengin olmaya layığım................................senin şu yeteneğini değerlendirmen işe yarayabilir...
ben zengin olmaya layığım...............................bu noktadan itibaren bilinçli zihin muhalefeti bırakır...

anlatmaya çalıştığım şey şu çok az insan ümidinin olmadığı, olumsuz bilinçaltı kalıpların var olduğu bir şeye duygu yükleyebilir, siz vaz geçmeyin..ne istiyorsanız peşinden gidin..imgeleyin..mış gibi yapın..örneğin araba istiyorsanız..koltuğa oturun..gözlerinizi kapayın ve araba kullanıyormuş gibi yapın, bir süre sonra direksiyonu hissetmeye başlarsınız, hatta arabanın motor sesini duymaya başlarsınız..(oyun oynayın, oyun oynarsanız en azından işin içine neşelenmeyi sokarsınız) ...para istiyorsanız..gözlerinizi kapayın paralarınızı sayın..bakın bakalım kısa süre sonra gerçekten paraların kokusunu dokusunu nasıl hissetmeye başlayacaksınız..imgelediğiniz zaman siz bir şey hissetmeseniz ..bilinçli zihniniz muhalefet yapsa bile, bilinçaltınız devrededir..sonuna kadar duygularınız devreye girmezse ne olur..hiç bir şey olmaz...istediğiniz şey yinede gerçekleşir...belki siz bir mercedes için çekim yapmak istersinizde mazdanız olur ..( araba markalarında haberim yok ) sonuçta arabanız olur...parayı lotodan kazanmak istersinizde başka kanallardan taksit taksit gelir...ama istediğiniz miktar kesinlikle gelir...

bakın ben geçen yıl 100 bin ytl borçla çekim yasasını bilinçli bir şekilde devreye sokmaya çalıştım..bu dönemde haciz korkusu, eve kadar gelme ihtimali olan alacaklılar demoklesin kılıcı gibiydi tepemde.....çekim yasasını 100 bin lira için devreye soktum amacım 100 bin lirayı çekip bir an önce her şeyden kurtulmaktı..ama korkularım içime işlemişti bilinçli zihnim bir yandan, eve telefon eden alacaklı banka bir yandan durmadan çelme takıp duruyordu ayaklarıma..her şeye rağmen çekim yasası devredeydi..önce banka borcu kapandı...çok acildi..5 gün daha gecikseydi evim haciz edilecekti...sonra borcun büyük bir kısmı daha kapandı.bu böyle devam etti...şu an itibariyle 6 bin lira borcum var..bunuda en geç ağustos ayında kapatacağım..çünkü 30 yıldır babama ödenmeyen bir parayı almaya hak kazandık..alacağım para 6300 lira yani benim borcumdan biraz fazla..bu borçları ödemek adına çekim yasasını devreye soktuğumda korkudan başka hiç bir şey hissedemiyordum..ama oldu işte...ben bu borçları çalışarak ödemedim..evren işime yarayan insanları ve imkanları önüme çıkardı...evimi kim kurtardı biliyormusunuz eski eşim...çekim yasasının inansanızda inanmasanızda çalıştığından emin olun..tabiiki işin içine olumlu olan duyguları, pırıl pırl imgeleri sokabilirseniz..daha kolay ve tamda istediğiniz gibi çalışabilir..ben çalışsında nasıl çalışırsa çalışsın deyip fazla kural koymayanlardanım...saygılı sevgiler