Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-05-2008, 09:08 PM   #213 (permalink)
Mustang
Guest

Standart Ynt: Mustang'in Rüzgarı

Bu sabah erken kalktım sitede şöyle bi gezindim .Acele anneme gittim.Annemle ilgili yaptığım EFT işe yaradı artık onun fikirleri beni incitmiyor .Annem beni hep halama benzetirdi kendisi halamı sevmediği için bende kötü bişeymiş gibi üzülürdüm .Bu gün beni yine halana benziyorsun diye inçitmeye çalıştı ama benim için hiçde kötü bir şeymiş gibi gelmedi, hatta birazda gurur duydum.Artık annemin yaptığı hiç bir şey beni incitmiyor.

Sadece onun için üzülüyorum ,bir insanın kendine nekadar zarar verebileceğini gördüm.Benim önümdeki en kötü örnek .Geçmişten anılar canlandı amcamın eşi hep kendine oh Allahıma şükürler olsun demir gibiyim derdi yengem 75 yasında hakikaten hala demir gibi.Yengem bilmeden yıllarca çekim yapmış ve şimdide demir gibi.Annemde yıllarca hasta olmayı çekti şimdi hasta.

Bu gün siteyi gezerken herkeste bir kötüyü çekmedir gidiyor .Nerede kaldı sitede ki olumlu düşünceler? Hayatımızda yeterince olumsuzluklar var.Ama biz bunu sürekli dile getirirsek ozaman olumsuzlukları kendimize çekeriz .Hayatımızdaki olumsuz ola bilecek her şeyi olumlularla değiştirelimki hayaımıza iyilik ve güzellikler girsin .Oğluşum başımda bekliyor şimdi çıkıyorum.Hepimizin yolu açık olsun .