Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-05-2008, 11:05 PM   #5 (permalink)
pisimbat
Paşa Site Kedisi

pisimbat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 650
976 Mesajinıza toplam 3,858 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
pisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond repute
Standart Ynt: pisimbat's war

Alıntı:
nurhanza Nickli Üyeden Alıntı
canım benim yazını birsolukta okudum, ve seni tanıdığım içinde çok mutluyum, biliyormusun sayende artık kendime zaman ayırıyorum, sözünü dinledim, mamografi yaptırdım, bişi çıkmadı, ama bugün ultrason vardı, ve sağ memede alt dış kadranda yağ lobülü izlenimi veren, hipo bişi bişi yazıyor tam okuyamadım bir alan varmış, doktorum izinli olduğu için sonuçları haftaya göstereceğim ona, ama çok cesurum sayende diyebilirim, korkmuyorum, tek korkum kendimi işe verip hastalıkla ilgilenememekti, iyiki 23 nisanda toplaştık, iş değil ben öncelikliyim artık, keyfime bakıyorum arkadaşım, hiçte eksiklik duymuyorum açıkçası ohhhh dünya varmış, seni çok seviyorum bacım, süpersin
sağol nurhanza yollarımız burda kesişti kader şanş ne dersen de hayattta herşeyin bir sırası var.
beni dinleyip tetkiklerini yaptırmana sevindim dr. gelince git sonucu göster sanmıyorum bişi olsun öle yağ dokusu oluyor nırmaldir ama yinede dr bilir .

ayrıca biraz bencilliği öğrenmene sevindim umarım herkes gidince sende kapıyı kitleyip çıkıyorsundur
en yakın çimenliğe git al bir dondurma seyret gökyüzünü yada canın ne isterse onu yap
emin ol bu dünya biz olmasakta dönüyor