Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-05-2008, 03:49 PM   #34 (permalink)
hayalayaz
Guest

Standart Ynt: Sizlerden bir isteğim var!!! / çekim yasasını uygulayarak sonuç alanlar ?

pamuğum

önce 3-5 dakika o fotoğrafı seyret..sonra 2- 3 derin nefesler al..gözlerini kapat..2- 3- derin nefes daha al...ve kendini o fotoğraftaki halinla laboratuarda çalışırken düşün..gözlerin kapalıyken iögelerin geşlmesi şart değil..sadece o, labaratuarda.çalıştığını düşün..

yanında başakaları olmalı/mı eğer olmalıysa onların yüz ifadeleri nasıl olmalı düşüncelimi, neşelimi, vs tüm detayları düşün..( bir an aklına gelen herşeyi) ilk seferinde çok bir şey olması gerekmiyor..bu çalışmayı yaptıkça aklına daha fazla detay gelecek..unutma oyun oynuyoruz..

çalıştığın ortamda sesler olmalımı? bu sesler neye benzemeli..insan sesi, neydi o laboratuarda kullanılan cam şişeler( aklıma gelmedi ismi) vs bundada kendini zorlama, çalışmayı yaptıkça çok şey kendiliğinden eklenecek..ve daha önce var olduğunu düşündüğün şeyi çıkaracaksın oradan bu luzumsuz diye ..esnek olmakta fayda var..

çalıştığın ortamın ışığı nasıl olmalı..parlak..mat..loş..çok aydınlık..
duvarlarda resimler varmı..vs vs..hepsini düşün..ve kendini bu ortamda neler yaparak düşünüyorsan hepsini zihninden tekrarla..
8 saatlik bir çalışma süresinde sabah işe başla.. zihninden mesaiye başladım de .arkadaşların varsa hepsine günaydın de..bu gün şu işi yapıyorum de...kahve/ çay molası ver iş arkadaşlarınla sohbet et...işinin başına dön...öğle yemeği molası ver...işinin başına dön..ve akşam paydos et..her iş saatini zihninde şu an saat .....ben şu işi yapıyorum..arkadaşlarımla şakalaşıyorum..gibi...
paydos et ve eve dön ..

ilk günden ana hatlarını belirlersen, yeterli . detaylar sonradan gelir..hadi bakalım kolay gelsin..