Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-05-2008, 04:36 PM   #5 (permalink)
shamanic
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute
Standart Ynt: telafuz problemi(doğru yere mi açtım bilmiyorum ama yardıma ihtiyacım var)

merhabalar..

her ikinizede; en kısa zamanda hedeflerinizin.. hayellerinizin gerçek olduğu keyifli bir yaşam diliyorum..

tıbben belirlenmiş bir sorun yok ise ben telkinlerin etkili olacağına inanıyorum..

önerdiğimiz gibi suçluluk ve ego ile başlayın..
konuşmanız istediğiniz gibi olmadığı için yaşadıklarınızdan dolayı bilinçaltı baskılarınız oluşmuştur ..
öncelikle onlar temizlensin.. arkasından bu konu ile ilgili olarak kendine güven çok önemli..
yanı sıra topluluk karşısında konuşma ve sosyallik arttırıcı telkinleride ilave edersiniz..

dinleme önerilerimizi rehber bölümde bulabilirsiniz..

suçluluk.. ego ve kendine güven ile gerekli zemin hazırlanarak bu konuda gelişmeleriniz olmaya başlayacaktır..

atakan bey e özel mesaj atarak bu konu ile ilgili özel telkin de yapılmakta mı .. bilgisini almakta yarar var..

sevgiler..