merhaba
günlüğünüzü 2 gündür okuyorum. 10. sayfaya kadar geldim ve yaşadığınız zorlukları annem de üç aşağı beş yukarı yaşadığı için yazdıklarınızdan hem fayda sağladım hem de annemi daha da iyi anladığımı hissettim..hatta ilginç bir tesadüf ki annemler şehir dışında ve ablamın yanından anneannemin yanına geçecek oldukları için annemin modu biraz düşmüştü..ayakları geri geri gitmek tabiri vardır ya, insanın annesine giderken bunu yaşaması sanırım çok acı bir şey. annem 54 yaşında ve hala ara ara acılanır, 83 yaşındaki annesiyle son zamanlarını böyle geçiriyor olmaktan. dün günlüğünüzü okurken hayalaz'ın ve shamanic'in yazdıklarıyla birlikte anneme de faydasının dokunacağına inandığım bazı şeyleri onunla paylaştım. bugün onun yanındaki 3. günleri sesi hala iyi geliyor annemin
o da artık biraz kabul evresine geçiyor..kısacası teşekkür ederim burada paylaştıklarınız için..farkında olarak ya da olmayarak etrafınıza da yardım etmiş oluyorsunuz..
hayalaz ve shamanic'in duyarlılığına ve empati yeteneğine hayranım zaten..öyle güzel anlıyor ve anlatıyorlar ki herşeyi. bizler için bulunmaz hazineler gibi görüyorum onları..ama en az onlar kadar burada yüreğini cesurca ve saflıkla açan insanları da birer hazine olarak görüyorum..bu yüzden teşekkür ederim size de..iyi ki varsınız
dilerim bu güzel gelişimleriniz sizi mutluluğun en ışıl ışılına kavuştursun..
sevgilerimle
not: atları ben de çok severim. size bir kaç resim hediye etmek geldi içimden
"sevgide güneş gibi ol,dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol,hataları örtmede gece gibi ol,tevazuda toprak gibi ol,öfkede ölü gibi ol. <br />her ne olursan ol;ya olduğun gibi görün,ya göründüğün gibi ol. "<br />Mevlana<br /><br />