Ynt: burcu-tkn hd günlüğü; daha az önce öğrendiğim birşey var..ağlayamıyorum da üstünden geçemiyorumda..belki yazarsam benden çıkarsa hani zehri sıkıp akıtmak gibi...yazarsam belki geçer..ayrılmaktan dolayı asla pişmanlık duymadığım ama yolu ve şekli itibariyle vicdanımın susmadığı erkek arkadaşım benı msn sinden sildiğinde yahut benım hakkındaki nefretını duydugumda bu kadr canım acımamıstı..çünkü o nefreti hak etmiştim.ama şimdi anlatacağım nefret...bilmem belki onuda hakettmişimdir..erkek arkadsımın bir kız kardesi vardı benım yaşadığım şehirde okuyan.onunla ilgili ne sıkıntısı olsa benden akıl alırdı.hatta onun sırlarını bile paylaşırdı..kız kardesinin bana anlatamadığı fakat abisinden dolayı bildiğim şeylri bana anlatmasada hatta o konularda yalan söylesede ben aslında yalan söylediğini bilmeme ragmen hiç kötü bakmadım ona..onu hep anlamaya çalıştım.abisinin kız arkadası olsamda abisinin ban güvendiği kadar güvenmiyor yada o kadr yakın hisetmiyor olabilirdi.erkek arkadasım benim gibi olmasını istiyordu onun.okuduğum kitapları ona söylememi ona takip ettiğim yayınları söylememi istiyordu.bende bana duyduğu güven için ve beğenisi için mutlu olup kızkardesine kitaplar alıyordum.site adresleri veriyordum..bilmediği konulara sırf araştırmadığı için ulaşamadığı konularda ben araştırıp bilgiyi hap şekline getirip sunuyordum.oturuyor onun branşı için kitap listesi yapıyordum..gerçi bunları aferim için yapmıyırdum huzurlu oluyorum birileri için bişi yapınca yorulmuyorum..kendime yapsam ınanın üşenirim...hiç tanımadığım birisi içinde bunu yapardım..kesinlikle sorun değil hatta mutlu oluyordum.tatmin ediyordu bu bana duyulan güven..helal hoş olsun. herneyse,bu yüzden bizi bazen emri vakii ilede olsa bir araya getiriyordu.kızkardesının benle vakit geçirmesini tercih ediyordu..ben hiç memnunsuzluk duymadım ki bunu hisettireyim..hatta bizim buluşmalarımızdan sonra benım hakımda abisiyle konustugu bana yapttıgı acımasız eleştirileri(abısının boyu 1,85 civarı ben 1,65 im yakıstıramamıs abisine beni .yada yürüyüşüm kıyafetim bunun gibi fiziki şeyler..oysa ben onun yanına çok zor bir anda -zaten yaşadığım şehre 1-2günlüğüne geldiğim için hep sıkışık oluyordu zamnım-gelmek zorunda olduğum için hazırlanamadım yorgunluktan bitap düşmüş halde ne şekilde yürüdüğümü bile farketmemiştim.. daha buna benzer bir sürü eleştiri...) abısının bana söylemesine rağmen hiçbir zamn biliyormuş gibi yapmadım.hatta birgün abısıyle konusurken benım olmadıgımı sanıyordu ve öyle bir cümle kurdu ki..ben gözyaşlarımı tutamadım..ama yineden 4gün sonra buluştuğumuzda herşey benim içimdeydi..olayın özüne geleyim..biz ayrıldık.biz ayrılsakta ben kız kardesinden de ayrıldığımı düşünmedim.çünkü onunla ben artık aynı şehirdeydik..ve bana hep arkadslarından yakındığı için ona daha çok yardımcı olabilceğimi düşündüm çünkü yakınındaydım ve onun için kafa yoruyordum.bana ihtiyacı olabilirdi...ayrıldıktan sonra ona iki kez bütün arkadslarımıa yolladığım (içeriğinde sizi bilgilendirici yada uyarıcı,toplum bilincini uyandırmaya çalışan )hanı forwardalnan maıller vardır ya onlardan yolladım 2kere .sırf ''abinle ayrılmış onla bağlarımız koparmış olabiliriz ama senle koparmadım.koparmayalım'' mesajını vermek için.direkt bunu yazsam o anın şartlarından dolayı geri teperdi istedimki o sadece bunu hissetsin.ihtiyacı olursa kapımın ona aralık olduğunu bilsin.o ise bundan rahatsız olmuş.engellediğini biliyordum ama mail adresini kapattıracak kadar onu rahatsız ettiğim hiç haklıma gelmezdi.. |