Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-05-2008, 12:12 AM   #194 (permalink)
Akulina
Guest

Standart Ynt: Sycorox'un Günlüğü

Günlüğüm benim ,
Bu aralar sıkıntılıyım,belki bahar fln çarptı...Moralim düşüyor,hemen olumlamalar fln kurtarmaya çalışıyorum...Eskisi gibi olmayacağım...Sonra farkettim yavaş yavaş,vücudum için ne uygun olur onları seçmeye başladım...Mesela en büyük örneği bu yaz saçlarımı kırmızı yapmayı planlıyordum,hemde ne planlar...Geçen düşündüm o kadar oreal boya,yine mahvedecek saçlarımı,dedim boşver Gamze sen siyaha boya gene...Yada ne biliyim sağlıksız şeyler yemekten çekiniyorum,yemiyorum artık...
Sonra spora başladım,bu sefer bırakmamacasına...
Bir yandanda içim kıpır kıpır...Harika bir yaz beni bekliyor...Bu yaz planım,bol bol eğlenmek,bol bol fotograf çekmek,bol bol kitap okumak,bol bol dikiş dikmek veeee ingilizcemi geliştirmek...Veeee hiçbirşeyi kafaya takmamak...Ciddi söylüyorum kafama tokadan başka hiçbirşey takmayacağım...
Gene bu aralar ufak bir çekim yaptım...Daha önce bize yakın bir okulun önünden geçerken,keşke burada girsem öss'ye demiştim...Geçen kağıdım geldi,o okul!!!Şaştık kaldık...Bu aralar zaten böyle küçük çekimler yapar oldum...Mesela aklımdan dondurma geçiyor,yarım saat sonra fln babam dondurma ile geliyor fln gibi...
Umarım bu küçük çaplı çekimler gibi,öbür büyük çaplı çok isteyip çalışma yaptıklarımda olur...Hepimizin en candan ve yürekten istedikleri olur,hatta şu anda oluyor bile