29-05-2008, 12:28 AM
|
#40 (permalink)
|
Üsteğmen
Tesekkür: 0
46 Mesajinıza toplam 145 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: * ezgi'nin günlüğü * capella 4. GÜN Sevgili günlük
bu sabah da --kendime şaşırarak-- alarmdan önce uyandım kalktım duşumu aldım, suyun altında tüm negatifliklerden arındığımı düşündüm ve dahası bunu hissettim. suyu her zaman çok sevmişimdir zaten..beni çok rahatlatıyor. doğaya hayran olmamak elde mi? doğru kullanmayı bilince ne kadar çok güzellik var yaşamda..objektifimizi neye yönlendirirsek, hayata neresinden bakarsak o da bize öyle görünüyor..
güne yüzümde bir gülümsemeyle başladım; her zamanki rutin iş durumları ile geçti ama iş yerinde gayet aktif ve mutluydum. hatta insanların da dikkatini çekmeye başladı bendeki değişimler. bir gülümseme ne çok şeyi değiştiriyor..bazı duvarlara hiç bi faydası olmadığı da gerçek..ama onları da öyle kabul edeceğiz ne yapalım.. 2 haftalık başlangıç telkinlerinden sonra listeme koruma kalkanını eklemem gerek sanırım. bazen bütün iyi enerjimi çektiğini hissediyorum negatif kişilerin..iş yerinde buna sık sık maruz kalacağım için, öncelikli tercihimi koruma kalkanından yana yapmaya karar verdim gibi. yine de belli olmaz daha 10 günüm var şuan hafif bir baş ağrım var, bu yüzden birazdan uyuyacağım. sanırım pek iyi dinlenemedim bir kaç gündür, malum heyecanlanıyorum uykum kaçıyor artık vücudumun sesini dinleyeceğim, epey hırpalandı zaten öğrencilik döneminde..
öğrencilik demişken; yarın akşam en az 2 saat ders çalışmak üzere kendime şimdiden söz verdim. bu defa kendime güveniyorum, çalışacağım ve zaten çalıştığım için de başarı gelecek.. fazla iddialı gibi oldu ama buna önce ben inanmalıyım diye kendime böyle söylüyorum
not: günler geçtikçe burayı daha çok seviyor ve benimsiyorum. hiç bir sanal ortamda bu kadar doğallık yaşanabileceğini sanmazdım ama maşallah ışıl ışılız..birbirimizi aydınlattıkça daha da ışıldıyoruz bugün bana yazılan herşey herkese teşekkür ediyorum. büyüyorum yavaş ama emin adımlarla..
gün boyu telkinlerimin 5 saatlik kısmını dinledim. uykumda yine devam edeceğim.. yalnız bir şeyi itiraf etmeliyim ki müzik dinlemeyi özlüyorum bazen, malum günümün büyük bir kısmını müzikle geçirirdim. gerçi yine aralara sıkıştırıyorum bir de şansıma bugün iş yerinde bana müzik açtırdılar..bir dahakine telkinlere başlasam mı diyorum onlara da 44
yarın yine görüşmek üzere şimdiden merhaba..
sevgiyle..
__________________ "sevgide güneş gibi ol,dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol,hataları örtmede gece gibi ol,tevazuda toprak gibi ol,öfkede ölü gibi ol. <br />her ne olursan ol;ya olduğun gibi görün,ya göründüğün gibi ol. "<br />Mevlana<br /><br /> |
| |