Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-05-2008, 01:01 AM   #54 (permalink)
inn.dream

Tesekkür: 0
0 Mesajinıza toplam 0 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
inn.dream is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Ego Güven Güçlendirici New Age

merhaba arkadaslar ben telkinli mp3 olayına ilk başlarda sahtekarlık gözüyle bakmıştım ama ücretsiz bölümlerininde olması aklımda acaba düşüncesini bıraktı yani bir soru işareti bunun üzerine uzm.psikolo bi abim var ona sordum abi ben sigarayı bırakmayı düşünüyorum böyle bir site buldum bana pek inandırıcı gelmedi die aldığım yanıt beni şoke etti tayfun abm kulakları çınlasın :) evet var öyle bişiy akif hatta ve hatta sıkı durun büyük textil firmaları reklam müziklerindede bu telkin olaını ele almışlar evet bu doğru (bende diyorum bizim hanıma neden para yetmiyo hahahaha reklamları yasaklamak lazım hehehe) neyse bunun üzerine kendi ihtiyacım olan mp3 leri indirdim ve tabiri caizse kullanım klavuzu inceledim ilk başta ego güçlendirme ve kendine güven sınıfındaki telkinleri dinlememizi daha sonraları dierlerini dinlememizi önermişler bende aynen dedikleri şekilde uyguladım sigarayı bırakma konulu telkini daha dinlemeye başlamadım ama ego ve kendine güven konusunda hakikaten iddaalı konsuyorum büyük etkisi oldu diyebiliyorum hissedebiliyorum yani değişikliği telkinlerinde bir kısmını bazen duyabiliyorum ama bence önemli değil önemli olan etkili olması ki ben bunu gördüm önümüzdeki hafta sigarayı bırakma konulu telkini dinlemeye başlıcam tabiki aynı anda kendine güven telkinini de ki sigara konusunda etkili olacağını düşünüyorum tahmin ediyorum büyük ölçüde başarılı olacağına inanıyorum inşallah sigarayı bıraktığım zamanda yine böyle uzun bir yorum siz değerli formdaş'larıma yazarım;) hepinize iyi telkinler :)
inn.dream isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla