yaradanın yarattıklarına bak kamilciğim, her şey ne kadar mükemmel...peki herşeyi bu kadar mükemmel yaratacak kadar cömert olan yaradan..bize isteklerimiz kendimize çekebilecek kadar güçlü bir zihni ( beyni ) neden, vermemiş olsun...şimdi bu konuda tereddüt yaşayan ve bizi uyarmak isteyen tüm arkadaşlara bir kere daha hatırlatalım.
1= .çekim yasası dediğimiz şeyi harekete geçirmek isteyen herkes, neyi, nereden, ve kimden isteyeceğini gayet iyi biliyor..
2= çekim yasasını devreye sokarken bilinçaltımızdaki kalıpları kırmak için yeteri kadar zorlanıyoruz...gerçekten bize yeni olumsuzlukları aşılanmasına ihtiyacımız yok.
3= hayatımız boyunca yaşadığımız her şeyin alın yazımız olduğu öğretildi bize...hastalıklarımız, korkularımız, fakirliğimiz vs..eğer bunlar kaderse..bizim bilinçaltı telkinleri ile işimiz nedir...burada bu telkinleri çok dindar olanlarda dinliyor ve içinde bulunduğu durumdan çıkmak için çare arıyor , bu durumu kader, alın yazısı olarak algılamayı reddediyor...peki telkinleri algılayıp hayatı düzelten nedir beynimiz değilmi...( bu son cümleyi neden dinliyorlar diye sorgulamak adına yazmadım...ama bir ikilem yaşadığımız söyleniyorsa aynı şeyi hepimiz yapıyoruz demektir, mesajlarında ALLAH diyenlerde demeyenlerde depresyonu sosyal fobiyi vs beyinde bitirmek isteyen herkes...ikilem yaşıyor demektir , beynimizdeki olumsuzlukları silerken beynimizin mükemmel yaratıldığına inanıyoruz..ama isteklerimizin bize gelmesi için beynimize bu gücün verildiğine inanmıyoruz..veya bunun şirk olduğuna inanıyoruz..bymehmetin çok sevdiğim bir sözü var istememizi istemeseydi, istemeyi vermezdi)
arkadaşlar kendi içinizde bir takım korkular, çekingenlikler yaşıyor olabilirsiniz..bu gayet normal..ama rica ediyorum bunları bizlere yansıtmayın...çünkü bizlerinde değişik versiyonlarda korkularımız ve çekincelerimiz var..bir şeyi yaparken iyice incelemeden yapmıyoruz...bu siteye sorunlarımıza çare,hayatımız, farkındalıklarımız hakındaki sorularımıza cevap bulmak için toplandık..ve burada birbirimize köstek değil destek olarak..yardımcı olmaya çalışıyoruz...siteyi bir dolaşın benim mesajlarımı sadece aklımın bastığı yerlerde görürsünüz...hiç bir zaman başkaları benim yapmadığım bir şeyi yapıyor diye yargılamadım, sorgulamadım..ama mesajları takip ederek arkadaşlarımın yaptıklarını öğreniyorum..ve onların deneyimlerinden kendime dersler çıkarıyorum....yargılamadan ve sorgulamadan..bu dünyada herkes kendine göre bir takım deneyimler yaşıyor, müsade edelim herkes istediğini yaşasın.bu deneyimler bizim inaçlarımıza, prensiplerimize aykırı gelebilir... yargılamaya, sorgulamaya veya eğer bize sorulmadıysa kimseyi yönlendirmeye hakkımız yok..
kamilciğim ilk yazdığın mesajda
Alıntı:
kamil5 Nickli Üyeden Alıntı
|
sormuşsun...yazılan tüm mesajlara bak bakalım, hiç böyle bir parayı kendime çekmek istiyorum diyen varmı?
ikinci soruda
Alıntı:
kamil5 Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşlar bunlarda güzel teknikler ama saygı duyuyorum ama birde ALLAH tan istemeyi denedinizmi? sizce isteklerinizi beyniniz mi gerçekleştirir ? |
diye sormuşsun
hayır ben allahtan istemiyorum, allahın böyle bir gücü olmadığına inanıyorum, beyin gücümle her şeyi yaratıyorum desem ne diyebilirsin... benim düşüncelerimi değiştirme gücün varmı? veya bunları yargılamaya hakkın varmı..inançlarım ve düşüncelerim bana ait...yaptığım ve inandığım her şey yaradanla benim aramda..ve şuna inan burada site kurallarına uymak adına senin yazdığın türden mesajlara cevap vermeyen bir çok arkadaşımız..dinimiz konusunda bir çok bilgiyi hap diye yutturacak donanıma sahiptir..
sen hata yapıyoruz diye kaygılanma arkadaşım...yukarıdada söylediğim gibi neyi nereden ve kimden istediğimizi biliyoruz..ama bu sitenin çeşitliliğini ve ahengini bozmamak adına..politik görüşlerimizi, inançlarımızı burada sürdürdüğümüz dostluğun dışında tutuyoruz...kişileri kendi inançlarımızla boğmamaya çalışıyoruz...bu sitenin, bozulmaması için gayret sarfediyoruz...lütfen sende buna özen göster...saygılı sevgiler