Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-05-2008, 10:45 AM   #217 (permalink)
Mustang
Guest

Standart Ynt: Mustang'in Rüzgarı

Canım Ezgi'ciğim benim günlüğümde paylaştığım şeyler bizim yaş ortalamamızda yaşanan sorunlar .Ben burada sizlerle paylaşarak belki birilerinin daha konuşup rahatlarve kendilerinin yanlız olmadıklarını anlarlar diye yazdım.Sorunlarımızı paylaştıkça daha kolay çöze biliyoruz .Bende senin günlüğünü okuyorum canım kendine güven ve hayatan zevk almanı diliyorum.

Kendime alerjilerim için EFT yapıyorum .Bana gerçekten faydası dokunuyor.Oh bu işide çözeceğim galiba.Bazen öğrendiklerimi sindirmek için zamana ihtiyacım oluyor .Bir ara herşeyi bırakmıştım şimdi yeniden başladım .

Dün okuduğum kitabı bitirdim .Sitede gezerken göz bozukluklarının pisikolojik oldugunu kendimizi telkinlerle iyi leştire bileceğimizi öğrendim .Ben bu günlerde yakın gözlüğü takmaya başladım.Hemen kendime olumlama yapmaya başladım.Benim gözlerim 21 yaşımdaki kadar iyi görür diye biraz faydası oldu gibi sabah kitap okurken gözlük takmadan rahatça okudum.

Dün bitirdiğim kitapta savaşlar vardı Silmarilon.Ben savaş lı kitaplar okumak istemedikçe önüme çıkyorlar çocuklar bana anneler gününde Dirilişi almışlar onu çok merak ediyorum onu okuyacağım.Bazen ben araya bir aşk kitabı koyar öyle okurum.