Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-10-2009, 04:41 PM   #27 (permalink)
gecemavisi
Teğmen

gecemavisi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 36
29 Mesajinıza toplam 164 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
gecemavisi is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Lütfen Yardım Edin!

sevgili yeni bir hayat,
çok güzel tarif etmişsin.ama benim dostluk konusunda inan hiçbir kriterim yok.herkesi olduğu gibi kabul etmeyi baya uzun bir zaman önce öğrendim.o yüzden herkesle paylaşıcak birşeylerim muhakkak oluyo,tabi sınırlı.oturup kahve içmekten öteye gitmiyor. :) bana esas sıkıntıyı yaratan gerçekten dost dediğim,yediğim içtiğim ayrı gitmeyen,bir dünya şey paylaştığım(sırlar dahil),kardeş yerine koyduğum insanlardan darbe yemem. o yüzden bu kadar kafama taktım zaten bu konuyu.sınırlı arkadaşlıklar bitsede senden çok şey götürmüyo. hani michelinin, bi lastik reklamı vardı,pofuduk adam lastiğe sarılıyodu sonra lastik gidince ağlıyodu,ama hemen arkasından yeni bi lastik geliyodu gene mutlu oluyodu :) bu reklam benim çok hoşuma gitmiştir.işte sınırlı arkadaşlıklarımda bunun gibi,birini seviyosun gidiyo üzülüyosun,ama yerini bir başkası dolduruyo.ama işte beni altüst eden gerçekten dostum dediğim insanların gitmesi.(sadece gitse gene iyi,tekmeyi atıyo,hayatımı altüst ediyo,beni depresyona sokuyo öle gidiyo). neyse biraz uzun oldu galiba...
telkinleri dinlemeye yeniden başladım ve verdiğin olumlamaları da yapmaya başlıycam.umarım bundan sonra kalıcı dostluklarım olur.umarım beni yaralayan insanları bir daha hayatıma sokmam.tekrar saol.görüşürüz...
gecemavisi isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla