29-05-2008, 11:38 AM
|
#244 (permalink)
|
Binbaşı
Tesekkür: 1,532
469 Mesajinıza toplam 3,122 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: Melodi Diyarı.... aslında paylaşıp paylaşmamak konusunda düşündüm ama paylaşmak en iyisi sanırım.. dün sitede gezerken çekim yasana iyice bi yoğunlaştım ne yapabilirim nasıl yapabilirim diye sonrasında yazmanın faydalı olacağını düşündüm o an not defterime bi kaç bi şey yazım geçmişimden geleceğime dair birkaç madde tahmin edersinizki benm isteğim okuldu ama şunuda eklemeyi unutmadım bana getirdiğin güzel süprizleride sevgiyle kabul ediyorum(evet bundan kastım aşktı ve ben o kağıda bile açıkça yazmaktan çekinmiştim ama içimden o geçmişti)sonrasında bi an nasıl olabilirki bu süpriz dedim yani olanaklar açısından imkansız mutfakta hamurdan bi sevgili yapmadığım sürece
ama sonrasında centin yazılarındaki nasıl olacağını düşünme sadece iste yazıyordu aklıma getirdim ve devam ettim güzel bi gelecek istedim ve sayfamı bitirdim dediğim gbi benm asıl isteğim okuldu ve diğerini pek önemsemedim ama bu kadar kısa sürede işleyebileceğini nasıl tahmin edebilrdim çok ayrıntıya girmek istemiyorum zaten henüz erken ama günün sonunda bi süpriz bekliyormuş beni meğer hadi hayırlısı dedi 44
evet sonuç olarak sabah yazdığım bi isteğim akşamına gerçekleşti hemde şuan olamaz dediğim halde umarım asıl isteğimde gerçekleşir artık daha umutluyum |
| |