29-05-2008, 04:38 PM
|
#7 (permalink)
|
Administrators ♥Ozlem Şahin ♥
Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: Skript metinlerini okumak gerekli mi ? merhabalar güzel düşünceleriniz için sonsuz teşekkürler..
dilerim kısa sürede hedefleriniz kolaylıkla gerçek olur..
fiyatlara gelince ufak bir hatırlatma yapmak istiyorum..
dünya çapında bir araştırma yaparsanız eğer asıl yüksek fiyatların çarpıcılığı ile karşı karşıya kalırsınız..
hatta dünyaya gerek yok.. yurdumuzdan örnek vereyim hemen..
nlp destekli ingilizce öğrenme kurslarından iki tanesini araştırdım..
atakan beyin ucuz fiyatlarını bildiğimden benzer fiyatlar beklediğim için kursa yarın başlayacakmışcasına heyacanlı bir şekilde
araştırma yaparken fiyatlar konusunda tıkandım kaldım..
5-6 seans 50 milyara maloluyor.. yerleri taksimde..
tek seansları 200 ytl den başlıyor ama ne kadar gelmeniz gerektiğinin garantisini vermiyorlar .. yerleri izmirde..
bir diğeri ücrete dahil sizi alıp bir yerlere götürüyor ve hipnoza sokuyor.. hipnozda bana napcaklarını nerden bileyim..
üstelik nereye götürdükleri belirsizken.. yerleri anadolu yakası istanbul da .. (paşa paşa evimde dinlerim.. hem güvenli hem vakitten tasarruf )
tüm bunların yanında atakan bey in aldığı 50 ytl den başlayan fiyatlar oldukça komik derecede ucuzdur bana göre.. wave
tabii bu benim kişisel görüşüm..
ayrıca forumda ki katılımlarımızın tlk puanlara dönüştürüldüğü ve bu puanlarlada özel telkin yaptırabildiğimiz düşünülürse
atakan bey in ne kadar ucuza ve çoğunlukla ücretsiz telkin hazırladığını bir kere daha fark etmiş oluruz..
sevgiler..
__________________ ben mevlana değilim, insan ol öyle gel.. |
| |