29-05-2008, 05:15 PM
|
#42 (permalink)
|
Administrators ♥Ozlem Şahin ♥
Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: burcu-tkn hd günlüğü; canım benim.. yazdıkların içinde kopan fırtınanın ufacık bir yansıması..
seni inan çok iyi anlıyorum.. nefret ettiğim içinde nefret edildiğim içinde..
nedir nefret hiç düşündün mü?
nefret : kendimize duyduğumuz yoğun öfkenin başakasına odaklanarak yönlendirilmesidir.. kendimizin dışardan değil kendi içimizdeki kabullenemediğimiz gölge taraflarımız tarafından içerden saldırıya uğramasıdır..
şimdi bir daha düşün tatlım o nefret ederken senden mi nefret ediyor yoksa kendi içindeki kaçmaya çalıştığı yanlarından mı ..
sen onun yaşamında yer alırsan ona eksiklerini hatırlatcaksın.. hani şu sevgiyle değişitrmeye çalıştığın yanlarını hatırlatacaksın ona..
ağır depresyon geçirerek iyileşmiş kişilerin çoğu tedavi sürecinde kendisine destek olan doktorlarıyla sosyal yaşantıları içerisinde karşılaşmak istemezler..
onların sayesinde iyileşmiş olsalarda bu durum onları rahatsız eder..
onun için onların duygularına karşılık vermektense yaptığın gibi yüreklerine sevgi gönder.. super
artık senin yaşamında yer almasalar bile bundan sonra yaşamlarında yer alacakları kişilere sevgi ile davranmayı öğrensinler..
ve merak etme canım her kişi yaptığından sorumludur.. ve hiç bir şey göründüğü gibi değildir..
sevgiler..
__________________ ben mevlana değilim, insan ol öyle gel.. |
| |