fiyat ile düşüncemi sizleri yargılamak adına söylemedim , sakın yanlış anlaşılmasın lütfen.
Durup bazen, insanlığın yararına bir şeyler yapılıyorsa, neden bu kadar pahalı, “hangi kesim için geçerlidir bu” diye sormadan edemiyorum.
Elbette ki emeğin bir karşılığı olmalı veya hemen hemen her şeyin yaşamda bir karşılığı vardır, hayat ucuz değil, doğmak da para, ölmek de :)
ben bu işe girişsem ve hayatım bundan ibaret olsa, yani iş olarak baksam , acaba ben ne yapardım onu da bilmiyorum işin açıkçası, dışarıdan bakmak kolay
Diğer gelişim programlarının çok pahalı olduğunu biliyorum ve bundan da üstelik bir insan olarak üzüntü duyuyorum.
Yukarıda da değindiğim gibi, insanlık yararına bir şeyler yapılıyorsa ve tam tezat bir şekilde bu kadar pahalıysa, oturup düşünmeden edemiyorsunuz.
Sizleri yinede bu konudan tenzih ediyorum, çünkü aynı zamanda sunduğunuz ücretsiz Cdler "altını çizerek söylüyorum" gerçekten çok önemli konular, bu bağlamda yine sizleri canı gönülden kutluyorum ve üstelikte gerçekten yarar sağlıyorsa inanın bir çok dua alıyorsunuzdur, maneviyat dünyanın en güzel olgusudur.
Bakın 30 YTL de çok büyük para değil, ama bir çok kişi için çok para. Anlatayım :)
Öncelike şunu belirteyim bu kişi asla bir şarlatan değil, Tvde İbrahim bilmemne (soyadını maalesef unuttum, uzun zaman geçti aradan) diye birisinin konuşmasına takıldım, alternatif tıp diye bildiğimiz bitkilerin şifa yöntemlerini anlatıyor. Kanserden tuttun da bir çok hastalığa iyi gelecek bitkilerden söz edildi, bunları anlatırken şunu dedi “ Yüce Rabbim bana bu özel meziyeti verdi ve bende bu bilgileri kendime saklamayıp tüm insanlarla paylaşmak istiyorum, insanlık yararına, güzel bir dünya için vs.” Mest oldum adama ben, vay be dedim işte budur ya, budur dedim.
Sonrasında sitesini araştırdım, buldum ve bazı bilgileri paylaştığını gördüm. Sonrasında kitabına rastladım, süper dedim, fiyatına baktım “durdum birden” e-aferin sana demeden edemedim. Yine söylüyorum emeğin elbette ki karşılığı olmalı ama hangi kesim için yapıyorsun bunu arkadaşım. Alamaz mıyım ben, tabiki evet, ya alamayanlar ? buna gerçektende ihtiyacı olup alamayanlar ne olacak, şanslarına küssünler J.... Bastır 2.- 3.Hamur kağıdına bilgilerini, anlaş maatbaa ile, bak kardeşim bunu insanlık için yapıyorum bana özel bir fiyat ver de, bak gör ne kadar ucuzlayacak o kitap.
sağlıcakla g