Ynt: Tezahür Ettirmenin Kaybolan Sırrı / 1. bölüm ben bu yöntemleri kötülemedim bu yöntemlerden daha iyi bir yöntem söyledim . ben okadar dini takıntıları olan biri değilim.sadece normal ibadetlerimi yaparım.yapmalıyızda. ALLAH ' tan istemekle dindarlığı nasıl kaynaştırdın anlayamadım.bilinç altı telkinlerine gelincemüziklerden bahsetmek gerekirse dinlemenin çok büyük bir önemi vardır. dini kastettin madem dindede dinlemenin önemi vurgulanmıştır. hem ALLAH bize beyin vermiş isteme gücü vermiş ama benden isteyin de demiş. bu tezahür de buna uygun yapılmalı. burdaki anlatılan gibi yapmak gibi yapmak amacımızı belirler ,mutluluk verir ,odaklanmamızı sağlar vb. buda yararlıdır.
1. 100.000 dolar sözcüğü sevgili sistematic in yazısında geçiyor.yani ordan aklıma takıldı bende sordum. tamamen okumamış olabilirsin yazıyı.
2.ordada dediğim gibi 2. bir yönlendirme yapmışım.soru sormuşum sende cevap vermişsin.sağol.
3.ordaki cevabı kendi fikrindeğilde benzetme yaptığını var sayıyorum.ama böyle şeyler yazmasak daha iyi.
hepiniz sağlıcakla kalın.hoşça kalın.
__________________ hayırlısı... |