Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-05-2008, 07:13 PM   #39 (permalink)
shamanic
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute
Standart Ynt: Tezahür Ettirmenin Kaybolan Sırrı / 1. bölüm

sevgili kamilcim hem ben hem arkadaşlarım artık bu tarz konulara cevap vermekten inan yorulduk..

istediğimiz sadece bütünlük.. saygı .. sevgi..

mesele şu ki burası kişisel gelişim adı altında toplandığımız bir yer..

kişisel gelişimde bir konuyu irdelersin üzerine sayfalarca konuşuruz eğrisi nedir doğrusu nedir fikir beyanında bulunuruz..
beğendiğimiz fikre ekleme yaparız.. çıkarma yaparız.. kimse bize niye yapıyorsun demez.. diyemez..

din konusu hassastır.. insanları hem birliğe hem ayrımcılığa sürükler..

aynı durum siyaset ve bezeri taraf olunan yapılanmalar içinde geçerlidir..

dinin içerisine ekleme çıkarma yapamazsın..
tartışılamayacak bir konuyuda kalkıp insanlara kişisel gelişim başlığı altında sunamazsın..

sen islamiyeti savunursan ben yahudiliği savunurum diğeri gelir budistiliği savunur..

burada önemli olan gittiğimiz farklı yollar değil ulaşmaya çalıştığımız ortak hedeftir..

ben her seferinde Allah inancının dayatılmasından rahatsızlık duyuyorum.. yaptığımız çalışmalara yada tembelliğe inançları alet edersek olayın boyutu değişiyor..

hepimizin innaçları yada inançsızlıkları var.. burada yapmaya çalıştığımız şey çok farklı.. lütfen artık bunları aşalım ve işin içerisine inançları koyarak ruhsal doyumsuzluğumuzu birbirimize sunmayalım..

ilimde çin de bile olsa gidin öğrenin ve oku! cümlelerini sevgiyle hatırlatırım..

Alahtan da isteyebiliriz buda dan da kimin neyi nasıl isteyeceğibe bırakalım kendisi karar versin..

sadece oturup istemekle olmuyor.. yaratılışımızda akıl var fikir var bize verilmiş olan yetenekler var ..

evde oturup sadece dua ederek faturalarımızız ödeyemiyoruz .. kurslara katılamıyoruz

bu evren bizim için yaratıldıysa evren ile uyumlu olmaya çalışmanın neresi yanlış..

gel burada anlatılan her madde için sorular sor ..
gel birlikte şurasını şöyle yapalım diyelim ama dini buna alet etmeyelim artık..

ben yurt dışında bir kişisel gelişim sitesine girsem heleki konu bilinçaltı çalışmaları olsa..
ve benim dinimden olmayanların baskınığında yazılar görsem orada fazla bulunmam..

bu forumdan bir tane var.. ilerleyen zamanlarda inglizce içerikli olanıda olacak..
ve her dilden her dinden her ırktan insanlar bu ortak noktada ilerleme çabası içinde olacaklar
ne benim inançlarım bir başkasını engellesin..
ne onun inançları beni engellesin..

benim yolum mutlu huzurlu sağlıklı dengeli refah içerisinde yaşayabildiğimiz bir dünya ..
bunun içinde kimden istemem gerekiyorsa isterim..

din konusunu konuşmak başka bir şey her konunun altına bunu dayatmak başka bir şey..

onun için kamil in mesajı aracılığı ile her birimizden ayrı ayrı rica ediyorum..
din başka bir şey dir .. kişisel gelişimde uyguladığımız yollar ap ayrı..

sevgiler..