Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-04-2007, 01:14 PM   #24 (permalink)
lalezar
Çevirmen

lalezar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 0
109 Mesajinıza toplam 249 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
lalezar is an unknown quantity at this point
Standart Hedefleriniz Neler

meraba..benim hedeflerim size komik hatta saçma bile gelebilir..bi kereee asla bedenimim ruhumun yokolmasını istemiyorum..ondan soora ölüm benim için sıradan ve çok kolay bi iş olmalı ve bilmeliyim onu önceden..hakim olmalıyım..hayata ve ölüme..
soooraa zamanın ve mekanın tüm gizemli anahtarları avucumun içinde olmalı.istediğimde zamanı genişletebilmeliyim...istediğim zaman istediğin zaman ve mekana gidebilmeliyim..
hiçbir maddi gerece ihtiyaç duymaksızın istediğim varlıkla iletişime geçebilmeliyim,ona sesimi duyurabilmeliyim veya...
başkaa, bedenimi harika bişekilde kontrol edebilmeliyim...kutsamalıyım onu belki ruhumla birlikte .ve tabi ruhumu da düşüncelerimi de elimde misket gibi yuvarlayabilmeliyim...
kısaca maddenin ardındaki boyutta gezebilmeliyim gönlümce..ve semanın katları arasında meleklerle görüşebilmeliyim..
istediğim herhangi bir zamanda istediğim bi şahsı tarihten mesela görmeye gidebilmeliyim..ya bugün canım malcom x in yanına gi,tmek sitedi bana müsaade arkadaşlar..gibi mesela..
soora evrenin başlangıcından beri her neredede ne olmuşsa bundan haberim olmalı,ve bizzat hissetmeliyim bunu...
dusunuçuyorum galiba biri beni indirsiiiiiinnn..
lalezar isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla